dimarts, 16 de desembre del 2008

Autocar a Tarragona

L'última vegada que una penya va aconseguir omplir dos autocars per acompanyar el nostre equip va ser la Penya Gironina a l'any 1992 i precisament al camp del Nàstic, era el darrer partit de lliga i ens hi jugàvem entrar a la promoció d'ascens a la segona A, un empat a tres gols va fer realitat el somni de tots els aficionats que vam anar i el Girona F.C. va disputar aquella promoció. Us hem de dir que la fotografia no correspon a aquell partit, és feta del partit de la temporada següent als inicis de la nostra penya, penya que creiem, 16 anys després repetirà en aquest desplaçament l'èxit de la penya pionera i aconseguirem omplir dos autocars, som molt optimistes ja que a hores d'ara ja tenim mig autocar ple i tot just l'acabem d'anunciar. El preu del viatge, gratuït per als socis de la penya i només 10 euros per als no socis, entrada a part, creiem que serà un factor molt engrescador per a molts seguidors.
Sortirem de la Plaça Poeta Marquina de Girona a les 15 hores del dissabte 3 de gener, us hem de dir que qui vulgui agafar l'autocar al Bar Bon Ibèric ho podrà fer ja que passarem a recollir a tots els seguidors que prefereixin esperar l'autocar a la nostra seu. Hem ajustat al màxim l'hora de sortida per poder portar un major nombre d'aficionats ja que hem tingut en compte que molts treballen els matins del dissabte, tot i així, en condicions normals són dues hores de trajecte per la qual cosa ens queda un bon marge de temps per a evitar que qualsevol imprevist impedeixi arribar puntuals a la nostra cita que no és altra que la de veure una gran victòria del nostre equip.
Quan arribem a l'estadi ens esperarà en Ricardo Pacheco, secretari de la Federació de Penyes del Nàstic, avui mateix s'ha posat en contacte amb nosaltres per oferir-nos tot l'ajut que necessitem i desprès d'una xerrada molt amena hem quedat per saludar-nos abans de l'encontre. La veritat és que és tota una satisfacció poder comprovar totes les setmanes que la majoria de les penyes dels equips rivals tenen la mateixa filosofia que la nostra, gaudir dels partits no només durant 90 minuts sinó aprofitar l'oportunitat que ens dona el futbol per a conèixer gent i passar unes jornades inoblidables establint noves amistats per arreu de la geografia espanyola.
Ja sabeu, si no us voleu perdre un desplaçament històric reserveu la vostra plaça d'autocar trucant als telèfons 677 77 51 42 (Pepe) o 687 64 26 39 (Rafel), també si ho preferiu podeu passar per la nostra seu a on en Jordi o la Conxi us atendran molt cordialment.



6 comentaris:

Oscar Duarte ha dit...

A acompañar al equipo que esta muy comodo el viaje. El primer gol lo meteran los aficionados el Girona F.c

Anònim ha dit...

cuanto vale la entrada para el partido??? decir algo porfavor!

gracias!

Anònim ha dit...

Suelen cobrar 25 euros. Al menos eso fue lo que nos cobraron en el Levante-Girona.

Anònim ha dit...

gracias!!

Anònim ha dit...

alfinal se sale a las 3 de la tarde?? si el partido empieza a las 6.. muy justo no?

bueno ya direis algo, que estamos interesados en ir unos cuantos, y para pagarlo eso, que hay que avisar dos dias antes.. el mismo dia se paga?

gracias.

Anònim ha dit...

Cuando es el ultimo dia para solicitar una plaza en el bus?