diumenge, 26 d’octubre del 2008

Las Palmas molt a prop


2 a 2, després de potser la pitjor primera part de tota la temporada el nostre Girona F.C. es va refer a la segona i no només va empatar el partit sinó que va estar a punt de guanyar amb un xut al travesser d'en Chechu a l'últim minut.
Quan hem titulat l'article Las Palmas molt a prop és perquè realment aquest partit l'hem viscut molt a prop gràcies a l'Oscar Duarte que durant tota la setmana ens ha estat informant puntualment de totes les incidències de l'enfrontament. Ja divendres va anar a l'Hotel Melià de Las Palmas per saludar els nostres jugadors que el van rebre molt cordialment.
Dissabte al matí va estar esmorzant amb el vice-president del nostre club en Jordi Miró qui li va fer entrega d'uns pins de l'entitat i una samarreta de l'equip. Per la seva part el Frente Insular va entregar una placa per a la nostra penya.


A la nostra seu també vam viure el partit amb molta emoció amb la radio com a protagonista, teníem un comentarista d'excepció ja que quan havia una variació al marcador ens trucàvem per telefon amb l'Oscar.

Per acabar aquest article volem donar les gràcies al Frente Insular i al nostre vice-president en Jordi Miró ja que gràcies a ells vam viure una jornada inoblidable.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Otra cosa no tendrá el Girona, pero de empeño y ganas va sobrado. ¡Empatar un 2-0 a Las Palmas y estar a punto de empatar! ¡Qué grandes!

Este hermanamiento con los canarios es todo un ejemplo para otras aficiones.

Gran noticia lo de la jornada de puertas abiertas.

A ver si ganamos al Zaragoza.

Vamos mi Gironaaaaaaaaaaaa, vamos campeóooooooooooooooon...