dimarts, 21 d’octubre del 2008

Serà un partit molt especial

Quan diumenge passat acabàvem la conversa mantinguda amb l'Oscar Duarte, un dels responsables del Frente Insular, afirmàvem que el proper partit seria molt especial per a les dues aficions i la veritat és que ja ho està essent.
Ahir els nostres amics canaris estrenaven web http://www.frenteinsular.tk/ i la seva primera noticia ha estat dedicada a la nostra penya. Un article molt emocionant per a nosaltres com creiem també us pot emocionar a vosaltres aquesta fotografia d'en Brian de quatre anys amb el seu cosí de 6, en Carlos, lluint la bufanda del nostre Girona F.C. durant l'últim partit disputat a l'estadi Insular contra el Sevilla At..
Segons ens ha comentat l'Oscar esperen donar al nostre equip una extraordinària benvinguda per la qual cosa podem dir que sigui que sigui el resultat, les dues aficions ja han aconseguit una gran victòria, potser la més important, i és la de crear un clima de concòrdia i amistat entre dos pobles tan llunyans, cosa difícil de veure en aquests temps que corren.

1 comentari:

Oscar Duarte ha dit...

Gracias Pepe
Todo un detalle por su parte .
El enlace esta muy bien.