dijous, 2 d’abril del 2015

Surt el sol

Amics, sembla que comença a sortir el sol pels despatxos de Montilivi, la setmana vinent ha de ser clau per veure si podem aspirar a ser un club de primera.
Els nostres jugadors ho estan demostrant cada dia i ara també ens toca a nosaltres demostrar-ho, per això tots hem de fer el possible per a què no s'escapi cap punt del nostre estadi.
Dissabte estrenem grada d'animació, totes les penyes i  els seguidors més engrescadors farem pinya per a què els nostres crits arribin fins a la Catedral.
Però abans, per escalfar motors, demà a les 10,30 hores estem convocats a Montilivi per mostrar als nostres jugadors tot el nostre afecte i agraïment pel seu esforç. Demà comencem a guanyar el partit!
Pel que fa a la penya ha estat una setmana molt tranquil·la, dissabte passat uns quants membres vam anar a veure el Girona B, allà ens vam trobar amb els companys de la Penya Saltenca, també vam poder saludar a en Francesc Rebled i a en David Hugas.
Després del partit els companys saltencs ens van convidar a la seva seu, el Bar Illa, allà entre les rialles,  els gols de la jornada,  les cerveses i l'especialitat de la casa, els calamars a l'andalusa, va passar el temps volant,  vam marxar amb ganes de repetir-ho ben aviat.
Diumenge la nostra seu es va tornar a engalanar de festa per veure una nova victôria dels nostres, ara que arriba el moment clau de la temporada, com deia el gran Luís Aragonés, les lligues es decideixen a les últimes 10 jornades, hem tornat a agafar l'empenta que tan bons fruits ens ha donat fins ara.
Perquè tenim un equip de primera amb un joc que il·lusiona, perquè tenim una afició que demostrarà en aquestes últimes jornades que volem ser de primera i perquè els nous gestors del club demostraran que també volen pujar a primera, brindem pel Girona F.C.!
 

1 comentari:

Anònim ha dit...

hay que empezar a promover por las redes sociales," UN BALCÓ , UNA BANDERA" que la ciudad se llene de balcones con la bandera del girona, para que los demas empiezen a despertarse y los jugadoes se sientan mas arropados!!