dimarts, 14 d’abril del 2015

Estimat amic

Amics, sembla que els partits del Plus no són gaires afortunats pels nostres colors i aquesta vegada tampoc hem pogut anar a dinar amb  una victòria d'aperitiu. Els qui vam omplir de gom a gom el 106 vam sortir amb la satisfacció d'haver vist com els nostres jugadors s'havien deixat l'ànima sobre el terreny de joc però amb el regust amarg per la manca de punteria.
Regust amarg que de seguida ens vam treure uns quants immortals que ens vam quedar per celebrar l'aniversari d'en Rafel, el nostre tresorer i tot un exemple de bondat i gentilesa.
Mentre degustàvem el pastís, regat amb el cava de la penya, li vam entregar una samarreta de disseny exclusiu immortal. Tot i el resultat, va ser un diumenge feliç.
Com us dèiem la setmana passada, el fet de formar part de la gran família del futbol espanyol ens fa partícips de la felicitat de tots els nostres amics, així vam poder compartir l'estat d'eufòria d'en Brian i l'Óscar per telèfon i és què la classificació dels dos equips s'ho mereix 
Com també compartim la felicitat de la Peña Bética Girona-Olot "Manquepierda" que a banda de veure la victòria del seu equip, van mobilitzar més de 60 persones en el seu primer desplaçament oficial com a penya, tot un èxit.