dissabte, 25 d’abril del 2015

Jo vaig ser-hi

Amics, estem vivint un moment molt dolç de l'esport gironí, el campionat de lliga de l'SPAR-CITY LIFT UNI GIRONA ha estat el primer triomf del "creure és poder" per a tots nosaltres, Fontajau va tornar a viure i les nostres heroïnes no van fallar.
Volem agrair a la directiva de l'Uni les invitacions vips que ens van oferir i que van ser molt ben aprofitades pels immortals més basquetmaniàtics, els quals van poder seguir el partit a peu de pista amb els nostres jugadors i entrenadors.
Pel poc que coneixem a en Roberto Íñiguez i  a en Pablo Machín sembla que la seva filosofia és la mateixa,  fer-te creure  en la teva capacitat personal sense arribar a la supèrbia i  fer-te saber que el grup et fa ser molt més important.
Casualitat o no, l'Uni ha guanyat amb un entrenador humil capaç de dir frases tan maques com aquesta: "només he continuat la tasca d'en Ramón Jordana" (per cert, un 10 per en Ramón també) i el Girona pot pujar a primera amb un paio al vestidor que és fill d'aquest tio humil que ho ha guanyat tot i que té la mateixa filosofia que en Pablo Machín. La setmana que ve li preguntarem a en Pablo que pensa de tot això i segurament ens dirà que per a ell és una sort que a part de comptar amb un gran grup humà a dins del vestidor, n'hi hagi un altre a fora format per gent com la Modesta (l'àvia d'en Pere Pons), en Felipe (pare d'en Felipe Sanchón), o en Roberto (pare de l'Íñiguez).
Demà tenim una altra oportunitat de viure un moment màgic, ja tenim a punt la pantalla gegant amb l'ordinador engegat per viure una nova victòria dels nostres davant el Recreativo de Huelva.
Si veniu a la nostra seu, el 106, ja podreu adquirir per 8 euros els adults i 5 els menors de 12 anys els menús per a la 3ª Trobada de Penyes del Girona FC que se celebrarà el dissabte dia 2. Una barbacoa argentina amb amanida, cresta, carn a dojo, pa, beguda i postres ens espera.
Avui hem estat parlant amb en Txus, president de la Federació de Penyes de l'Osasuna i ja se'ls hi fa la boca aigua. S'afegiran a nosaltres per viure una gran jornada de futbol.

Com diu el nostre soci Óscar: que no t'ho expliquin, viu la penya, viu el Girona!