diumenge, 30 de setembre del 2012

Xops, valents, contents

Poc més de 1.400 gironistes es van acostar a Montilivi per presenciar un partit que prometia ser atractiu per l'entitat del rival, tot un Sporting de Gijón que l'any passat va veure-se-les amb els grans de la Liga BBVA, però la veritat és que el xàfec que ha caigut feia que el matx fos només apte pels molt i molt futboleros, com ha estat el cas dels 5 immortals que han mantnigut el pavelló blanc-i-vermell ben alt (i moll).
Tot i que al final no vam poder concretar cap acte de germanor amb la Federación de Peñas del Real Sporting, gairebé pensem que ha estat millor. Haurien quedat força decebuts per l'enorme superioritat demostrada pel Girona davant el seu equip, i això, després d'un viatge tan llarg i tenint aspiracions de tornar aviat a Primera, no agrada a ningú. I es que el conjunt gironista va entrar al camp al 200% i en 20 minuts va deixar KO als asturians amb un magnífic 3-0 obra de Benja (autor de dos gols en el que de moment ha estat el seu millor partit amb el Girona) i Marcos Tébar. El control del partit va ser local en tot moment i només la pluja que feia més lenta algunes zones del camp va treure brillantor al joc. El gol dels asturians va ser ja anecdòtic, molt al final i a la desesperada. I encara Benja podia haver fet un hat-trick si una pilota que ja havia superat al porter no s'hagués quedat frenada per l'aigua en la mateixa línia de gol.
Portem 7 partits i 13 punts en el que està sent una arrancada molt dolça que hem d'intentar allargar el màxim possible. D'aquí que sigui tant important oferir un bon suport a l'equip com a mínim en els desplaçaments més pròxims, com el de la propera setmana a Huesca. Ahir al matí vam estar penjant cartells anunciant el viatge a Montilivi i esperem que el gironisme respongui a la crida. Els nois s'estan esforçant i es mereixen el premi de que els hi fem costat i els ajudem a tornar a guanyar lluny de la nostra ciutat. Us esperem al Bon Ibèric i a les oficines del Girona FC per fer les vostres inscripcions!
Com a traca final del dia, en Rafael Baone, el nostre tresorer, va convidar a tots els seus amics de la penya a una deliciós berenar per celebrar el seu sant. Com no podia ser d'una altra manera li vam fer un regalet i vam compartir amb ell una bona estona, com és mereix un dels socis més estimats de la nostra agrupació. ¡Felicidades Rafael!
Instants com aquests que vivim en família al costat del nostre Girona mereixen ser conservats per sempre, i que millor que l'art de la fotografia per immortalitzar-los (i mai millor dit). Per això, i com a part del programa de les Fires de Sant Narcís d'enguany, ens enorgulleix presentar el Concurs de fotografia del 20è aniversari de la Penya Immortal Girona. Els participants podran fer arribar les seves fotografies originals (no s'acceptaran obres d'altres autors o extretes d'internet) al correu immortalgirona@gmail.com fins el dia 29 d'octubre. La temàtica de les mateixes haurà de ser el Girona Futbol Club: jugadors, afició, sentiments i tot allò que aquestes tres paraules despertin en l'autor. La participació estarà limitada a una obra per persona i s'haurà de posar un títol a la fotografia. Al llarg del divendres 2 de novembre les obres rebudes seran exposades al Bar Bon Ibèric, on al vespre tindrà lloc l'entrega dels premis a les tres millors fotografies, triades per un jurat compost per un representant del Girona FC, un fotògraf professional i un representant de la penya sense conèixer la identitat dels autors abans de l'elecció.

Els premis seran els següents: el 1r classificat rebrà una pilota signada per la primera plantilla del Girona FC i la seva fotografia serà la portada del calendari de lliga de la Penya Immortal per a la temporada 2013/2014, el 2n classificat rebrà una bufanda de la Penya Immortal i el 3r una samarreta amb l'escut del Girona. Animeu-vos a participar!

1 comentari:

Anònim ha dit...

¡Venga, todos a Huesca!

Que se note esa afición, pocos pero fieles y viajeros.