diumenge, 9 de setembre del 2012

Molt "Bon Ibèric"

Sangria, cava, morcillas portades per la nostra sòcia Maite des del seu poble de Granada, xoriços amb Denominació d'Origen de La Rioja proporcionats per Narcís Boada (distribuïdor exclusiu a Girona de la marca que ha guanyat aquest any el premi als millors xoriços d'aquella regió)... en fi, una barreja explosiva només apte per a cossos veritablement immortals i que va fer que l'abundant representació de membres de la penya que va decidir acostar-se a la nostra seu, el Bar Bon Ibèric per a escoltar el partit del nostre Girona FC contra l'Hércules per Com Ràdio passéssim una tarda-nit d'allò més divertida.
En quant al partit només podem dir que ens vam quedar amb la mateixa sensació que en altres moments de temporades anteriors, quan podem pujar al vagó de primera classe ens fan fora, és a dir, quan hem tingut l'oportunitat de donar un cop de puny a la taula per aspirar a quelcom més, hem empatat o perdut el partit. Per posar uns quants exemples només cal tirar d'hemeroteca i fer un cop d'ull a la campanya en la que vam tornar a jugar a Segona Divisió A, concretament al matx al Rico Pérez contra l'Alacant, que ens va igualar a l'últim segon, o fa dues temporades al camp del Recre o al del Cartagena. 
Tot i això estem segurs de que arribaran més oportunitats d'aquestes al llarg de la temporada i llavors serà el moment d'aprofitar-ho. Això tot just acaba de començar i la confiança en nosaltres mateixos ens farà grans. Si treballem bé pot arribar a donar-nos ales. I sabem que això és ben cert: si no haguéssim cregut en la qualitat sense explotar de la plantilla del Girona en la segona volta de la 2011/2012 ara miraríem la Liga Adelante amb nostàlgia en comptes de ser-ne un dels 22 protagonistes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La gente debería descubrir lo bien que se pasa siguiendo los partidos en grupo. Las derrotas con pan, son menos.

Aunque esta temporada no creo que perdamos muchos partidos.

¡Adelante Girona!