dimarts, 11 de setembre del 2012

Braves i copes

La Copa del Rei és una competició que històricament no se li ha donat bé al Girona. En els darrers anys, a més, sembla que tinguem la maledicció d'enfrontar-nos sempre als rivals més forts de la ronda i a fora de casa. La temporada passada vam visitar a Riazor a un Deportivo que acabava de baixar de Primera Divisió i aquest any ens desplacem al Molinón per enfrontar-nos a un Sporting que es troba en la mateixa situació en la que estaven els corunyesos.

El punt a favor és que tot i la derrota contra l'Hércules, previsible per la necessària reacció dels blanc-i-blaus (un dels equips cridats a ser capdavanters), el Girona ha fet un inici de campionat bastant bo, situant-se ben amunt en la classificació i oferint instants de bon futbol com els de la golejada a Guadalajara o els 20 primers minuts contra la Ponferradina. L'Sporting s'enfronta als gironistes després d'un començament de lliga molt gris, amb un darrer empat contra el Lugo a Gijón que ha creat molts dubtes. La nostra missió ha de ser lluitar per posar-los-hi les coses difícils i fer que els hi acabi de pujar la mosca al nas. A Montilivi volem tornar a gaudir de la Copa!

El lloc on sí que es ben segur que gaudirem d'unes quantes copes és la nostra seu, el Bar Bon Ibèric (C/Pamplona, 3, Girona). En Jordi i la Conxita ens tenen preparada una nit ben "brava" per transmetre tots els nostres ànims a l'equip blanc-i-vermell (demà de negre) des de la distància, sembla ser que per ràdio. Els socis de la Penya Immortal podran gaudir de racions de delicioses patates braves i la ja clàssica oferta d'una copa de sangria per només 1 € des de les 9 de la nit, hora d'inici del matx. Vine a fer gironisme amb un bon aperitiu!
Els que vingueu ja podreu gaudir del nostre nou calendari de la temporada 2012/2013, dedicat aquest any al 20è aniversari de la fundació de la penya. Donem les gràcies a tot els patrocinadors que l'han fet possible i que han renovat el seu compromís amb la Penya Immortal per fer-se publicitat. A aquells més nostàlgics feu un cop d'ull a les pàgines centrals, en la que trobareu una fotografia de l'equip de 1992 i un del de 2012. Pasan los años, pasan los jugadores...

1 comentari:

Anònim ha dit...

El Sporting es un grande herido. Hay que evitar repetir los errores del día del Hércules.

Sería bonito poder volver a ver un partido de Copa en casa.