dilluns, 8 d’octubre del 2012

Els entrebancs no ens van espatllar el dia

La sortida en direcció a Huesca, prevista per les 8 del matí de dissabte des de Montilivi va començar amb un primer contratemps: un petit error va fer que l'autobús que ens van portar fos només de 20 places quan érem un total de 34 persones apuntades al viatge. Els companys de Girotransfer van reaccionar ràpidament i ens en van portar un de 55 des de la seva central de Riudellots. Mentre l'esperàvem vam aprofitar per anar arrencant el que seria un dia ple de bon humor amb les primeres fotografies de grup, acudits...
Quan portàvem menys d'una hora de camí, nou obstacle: embús monumental a l'autopista a causa d'un accident. Vam estar gairebé 40 minuts sense moure'ns, però esperem que valgués la pena per evitar que els ocupants del cotxe afectat prenguessin més mal gràcies a la resposta de la policia, els serveis mèdics i els bombers. Un cop de nou en ruta, vam procedir a realitzar el ja clàssic sorteig d'un pernil entre tots els assistents que van voler participar, resultant guanyador en Laureano Buger, que ens acompanyava per primer cop en un viatge organitzat per la penya i segur que guardarà un gran record de la seva estrena.
En arribar al nostre destí, vam ser rebuts amb els braços oberts pels nostres amics de la Peña Fenómenos Oscenses. La bona relació sorgida entre ambdós grups de seguidors és forta tot i la distància, i bona culpa en tenen el seu president Fernando i la resta dels seus membres, que en aquests cinc anys de trobades han donat una lliçó del que significa viure el futbol i el que l'envolta. El dinar de germanor es va celebrar en un club de tenis situat a escassos metres de l'Alcoraz. Vam tornar a viure un petit entrebanc en la bona marxa general del dia amb el primer plat, que es va quedar curt per a tants com érem. Per sort, els nostres amfitrions van demostrar ser gent amb recursos i tothom va poder disposar d'una alternativa i completar l'àpat. No va faltar la clàssica cerimònia de l'Ascendere, un brindis molt peculiar que ja és tradició cada cop que ens reunim blaugranes i blanc-i-vermells, ni tampoc la visita de reperesentants del club a l'hora dels cafès. En aquest cas van tenir el detall d'apropar-se a interessar-se per la marxa del viatge el president Joaquim Boades i Dani Alonso, un dels caps visibles del nou grup empresarial que aquesta setmana es farà amb el control del paquet majoritari de les accions del Girona FC. Des d'aquí volem desitjar la millor de les sorts als nous propietaris i agrair a Josep Delgado i companyia (que no marxaran del tot) la seva tasca durant aquest temps al capdavant de la institució.
Del club de tenis vam anar a fer l'última a la reformada "Terraza del Alcoraz" un bar amb records del club aragonès per fer la prèvia que ja ens agradaria tenir a Montilivi. L'ambient que s'hi respirava era futbolero al 100%, molt recomanable per tothom que no hi hagi estat. Un cop comprada l'entrada vam entrar al sector destinat als visitants i vam tenir la sort de ser immortalitzats per la premsa i sortir, segons ens han dit, diversos cops per televisió. Però del que estem més orgullosos és del suport que tant nosaltres com la resta de gironistes desplaçats en cotxes particulars no vam deixar sol a l'equip i el vam animar fins a quedar amb un prim fil de veu.
Del partit, doncs res que no se sàpiga ja, el penal fallat ens va pesar molt i el Huesca, tot i estar amb 10, comptava amb l'empenta de la seva afició i no ho va posar gens fàcil. Tot i això els homes de Rubi van tenir minuts de futbol-control magnífics i homes com Benja, Jandro o Felipe ens van regalar fantàstiques individualitats. Al final un puntet més, que hem de procurar que contra el Recre es transformi en una ratxa de 7 dels darrers 9 possibles.
Aviat tindreu més fotografies del viatge al nostre Facebook. Passant ja a l'acció d'aquesta setmana, us recordem que la Penya Immortal Girona celebrarà aquest dijous dia 11 d'octubre al Restaurant El Cabrit de la Carretera Barcelona el sopar commemoratiu del seu 20è aniversari. Esperem comptar amb l'assistència del president i membres de la directiva del club, algun jugador del primer equip, representants de les penyes amb les que hem fet amistat al llarg d'aquestes dues dècades i, com no, amb tots els immortals que ens vulguin acompanyar, ja que ells han estat els autèntics protagonistes de la historia de la nostra entitat. L'emotiu acte tindrà lloc a partir de les 22 hores (recordem que divendres 12 és festa, així que no hem de patir per si es fa tard) i el cobert tindrà un preu de 20 €. Us esperem a tots en la nostra festa d'aniversari!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una vez más, los Fenómenos hicieron honor a su nombre. Da gusto que te reciban así.

Lástima del penalti, estaba bien dirigido pero se fue al palo. Aún así un puntito es un puntito. A seguir coleccionándolos.

Anònim ha dit...

#YOTAMBIENAÑOROLASOLASQUESEHACIANENMONTILIVICUANDOELGIRONAFCIBAGANADO