diumenge, 9 de setembre del 2012

Gala dels IV Premis de les Penyes del Girona FC

Primer de tot volem donar una abraçada molt forta a la família Lara i a la família Carrera. Dimarts al vespre just abans de començar la gala, el nostre secretari Fran va haver de marxar cap a Sevilla ja que va perdre la seva àvia, mare del també soci de la penya José Lara. També la mateixa nit el fotògraf Antoni Carrera, qui ens passa moltes fotografies (per exemple, totes les d'aquest article), va perdre el seu tiet Josep Maria, motiu pel qual fins avui no hem tingut les imatges del sopar.
Aquesta gala d'entrega dels IV Premis de les Penyes del Girona FC ens va deixar molt satisfets, els dies previs a l'esdeveniment van ser de molta feina tant per part del Girona FC, que ens va aconseguir un munt de col.laboradors perquè el sopar sortís al mínim preu possible, com per part de les tres penyes, que amb una gran coordinació vam anar a buscar tots els estris i productes que es van oferir als assistents.
El premi de la Penya Immortal Girona al millor jugador de la temporada 2011/2013 va ser per a en Javi Acuña. Com que el paraguaià no va ser present a l'acte li vam entregar al seu company Marcos Tébar perquè li fes arribar. El trofeu, com ha ve sent habitual, era una reproducció del skyline gironí, amb les catedrals i el popular Barri Vell de la ciutat.
La Penya Miki Albert va premiar Ferran Corominas com a màxim golejador gironista de la temporada i Jandro com a tercer realitzador de l'equip (Acuña, al haver guanyat ja un premi, no comptava) va ser qui va recollir el seu premi. Per part de la Penya Guixols - Costa Brava es va entregar el trofeu al millor jugador català, sent-ne el guanyador en Jose Martínez empatat amb en Dani Tortolero. Al defensa barceloní, a qui li fa moltíssima il·lusió recollir aquest guardó i que no va poder assistir per trobar-se ara al CE Sabadell, li serà entregat en la nostra propera visita al conjunt arlequinat.
Com a cloenda volem donar les gràcies a tots els qui han fet possible un any més aquesta cita gironista: els diferents estaments del Girona FC (consell d'administració, jugadors, cos tècnic i empleats), als amics de la premsa assistents a la gala (Com Ràdio, Lajornada.cat i Toni Carrera) i als que sense fer-ho s'han fet resó de l'entrega dels premis, a en Balastegui, en Martí Palahí i en Manolo Montalvo que ens van ajudar moltíssim i als col·laboradors que ens van oferir el millor de casa seva: l'Ajuntament de Girona, Fruites Alabau, Carns Vilabó, Frit Ravich, Montes Lara, Damm, Forn de Pa Salitja, en Narcís Boada i el mag Apolo Rex, qui va fer les delícies de tothom, i especialment dels més menuts, amb la seva actuació.

1 comentari:

Fran ha dit...

Muchísimas gracias, en nombre de mi familia y en el mío, por el apoyo recibido de los miembros de la peña.

Francisco J. Lara