divendres, 14 de setembre del 2012

Copa esbravada

Quan en Jordi ens va anunciar, just abans del partit, que problemes tècnics ens havien deixat sense braves, ja ens ensumaven que la cosa al Molinón no acabaria gaire bé. Sembla mentida però les sensacions que es tenen abans d'un matx solen condicionar-lo molt, fins i tot a distància (tot i que dos immortals, la nostra vicepresidenta Margarita i el seu marit, van a estar a Gijón veient la eliminatòria).
És de justícia dir que, com no podia ser d'altra manera al Bon Ibèric, les braves van ser substitudes per un aperitiu exquisit: pa, embotits, xistorra, olives i fins i tot una gerra de sangria, que com a mínim va servir perquè els penyistes blanc-i-vermells que escoltaven el partit a través de les ones radiofòniques s'empassessin amb més facilitat el trist partit que el conjunt gironista va fer a l'estadi de l'Sporting. L'equip va estar molt tímid i només va estirar-se una mica amb l'entrada de Javi Acuña a la segona part, i els asturians en van tenir prou amb els 5 minuts previs al descans per sentenciar amb dos gols i passar de ronda. Curiós que una línia que creiem molt ferma en aquest Girona com és la defensa, sigui la que més problemes ha tingut en els dos darrers partits, amb errades infantils que han acabat costant molt cares. En aquest cas la missió d'eliminar a tot un Sporting a casa seva era realment complicada, però de no haver tingut aquesta manca de contundència al darrera de ben segur que el nerviosisme hagués passat factura al rival, atorgant-nos alguna oportunitat de donar la campanada. En fi quedem-nos amb la bona notícia del debut oficial amb el primer equip del jove Pere Pons, al que donem la enhorabona.
Parlàvem de sensacions i les que hi ha pel partit de diumenge al matí contra Las Palmas son bones, ja que sabem que els nostres jugadors hauran treballat de valent per corregir les mancances de les darreres setmanes i confiem en retrobar-nos amb la victòria. Una lástima no poder reunirnos con nuestros "hermanos" de la Peña El Recibimiento de la Unión Deportiva. Sabed que la distancia solo es grande en kilómetros porque vuestra simpatía hacia nosotros y el Girona hace que os sintamos siempre muy cerca. Un abrazo.
Seguint amb l'actualitat, anunciar que la Penya Immortal Girona ja disposa de participacions del seu habitual número per al sorteig de Nadal de la Loteria Nacional, el 64352. El preu, com sempre, és de 5 euros per butlleta, jugant-se 4'20. Els 0'80 queden com a donatiu per a finançar les nostres activitats, així que si vols donar un cop de mà a la teva penya i tenir la possibilitat de guanyar un bon capital, no pots deixar de comprar-la (la trobaràs al Bon Ibèric). Ja son uns quants anys amb aquest número i diu la dita que "el que la sigue la consigue".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Espero que seamos unos poco más de 3000 esta vez, últimamente no somos muchos en el estadio.