diumenge, 8 d’abril del 2012

Ningú ha dit que seria fàcil

Vam començar guanyant, vam tenir ocasions claríssimes, vam tenir força per posar-nos altre cop per davant... però al final no hi va haver manera. Era lògic que tot un Hércules aspirant a tornar a ser l'any que ve als grans estadis de la Liga BBVA fos capaç d'imposar-se, però el Girona va mostrar-se valent i li va passar la mà per la cara durant molts minuts.

Coro, amb els seus dos gols (ja en porta 12 i acabarà la temporada amb uns números excel·lents), ens va fer tenir esperances de donar la campanada al Rico Pérez. Però quan vam deixar marge de maniobra als blanc-i-blaus aquests van demostrar que poden tenir males ratxes però son un equipàs. Permetre's tenir a la banqueta tot un fora de sèrie com el nostre ex Felipe Sanchón així ho demostra. En Felipe va necessitar uns pocs minuts per clavar-nos un doblet i donar els tres punts al seu equip, fent-nos recordar amb enyorança les bones estones que ens havia fet passar a Montilivi tant a Tercera com ja a Segona Divisió. Això sí, no hauria estat de més que algú, a més dels aficionats i la premsa gironina, hagués donat la importància que té que el seu company Urko Vera fes l'empat a 2 amb la mà. Potser el partit se l'hi hauria complicat una mica més a l'Hércules si hagués trigat més en aconseguir igualar el marcador.En fi, poca cosa hi podem fer. Els tres punts es queden a Alacant i només ens queda felicitar-los i unir-nos al condol general que el món del futbol ha expressat per la prematura mort de Dubravko Pavličić, jugador de l'Hércules a mitjans dels 90. Com a mínim els nostres valents amics de la Penya Miki Albert presents a l'estadi poden tenir el consol de que la derrota presenciada no ha estat gaire negativa, ja que els rivals per la salvació van punxar gairebé tots i es mantenen el 6 punts de diferència amb el Guadalajara, el primer equip fora del descens.

Una desena d'immortals ens vam reunir al 106 per seguir el matx en pantalla gegant, tenint l'agradable sorpresa d'estar acompanyats per en Migue, que no havia pogut viatjar a terres alacantines per sanció, i el directiu del Girona FC Carlos Palomares. El defensa terrassenc ens va confesar que ell està implicat al 100% en evitar el descens de categoria i que te ganes d'aconseguir la salvació "per deixar amb un pam de nas a tots els que diuen que no podem fer-ho".

Si tots interioritzem les ganes i l'amor propi de l'autor del gol que ens va tornar a Segona Divisió després de mig segle, estem segurs que davant el Barcelona B Montilivi bramarà com mai i farà que els jugadors gironistes venguin cara la seva pell. Venen 3 partits (Barcelona B, Sabadell i Alcorcón) on el paper de l'afició serà vital. Un desplaçament proper al que haurem d'anar en massa peti qui peti i dos duels a morts a casa, com tots els que queden per jugar a la nostra ciutat. Difícil i apassionant a parts iguals.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Contra el Barcelona B hay que salir a tope, en el Mini Estadi se hizo un gran segundo tiempo y se igualó un 2 a 0. Esta vez estaría bien que esa actitud durara los 90 minutos.

Los primeros que tenemos que empezar a ganar el partido somos nosotros yendo al estadio y animando como nunca. Nos va la vida, ya da igual lo que haya pasado hasta ahora.

DEP Pavlicic.

¡Adelante Girona!

Anònim ha dit...

Crec sincerament que Girona, Cartagena i Tarragona estan més que sentenciats (o almenys aquesta seria la impressió que m'emportari si veies a dia d'avui per primer cop la classificació). Siguem sincers passen les jornades i no aconseguim retallar la diferencia. Abans sols eren 3 punts ara 6 peró mai arriben els punts mai arriben. Hem dona la sensació com d'estar a l'estació de trens esperant un tren que fa temps que ha marxat i que ja no arribara, l'espera acaba esent inútil. Totes maneres coincideixo de ple que mentres es pugui s'ha de lluitar per salvar-nos. Pero reconec que per temporades com aquesta no trobare a falta la segona A. En fi AMUNT GIRONA i Visca la Inmortal (sou uns grans seguidors sisi)

Anònim ha dit...

el dia 21 de abril jugamos en la nova creu alta( espero y deseo que seamos muchos los que estemos allí de cuerpo presente) auque el partido barça -real madrid sea ese dicho dia a las 20:00 , espero que eso no haga a la gente a dejar el equipo de lado !!

Anònim ha dit...

pel pròxim partit repartirà el Girona invitacions com amb el Depor?

Anònim ha dit...

Sempre reparteix invitacions. La novetat seria que no ho fes.

Anònim ha dit...

L'altre partit ens van donar invitacions sabeu d'algun local o bar on en reparteixin?gracies

Anònim ha dit...

No. Pero sino compra l'entrada a taquilla. Si vols futbol de segona almenys podries fer una petita aportació. Esteu massa mal acostumats amb el tema invitacions; que jo ja me la conec aquesta historia. Ara a 0 euros tots feu bandera i quan es vagi a segona B no us tornarem a veure el pél. Sap greu si sono antipatic peró es el que hi ha.

Anònim ha dit...

No sé si en el periódico (Diari de Girona) regalaran esta vez. Con el carnet del "Tots som Girona" seguro.

Fran

Anònim ha dit...

Id a Sabadell pringaos, que ya somos de Segunda B gracias al Guadalajara. Eso si que es hacer bien las cosas. Ver el Barça-Madrid que estos siempre estarán en Primera. Yo el sabado me voy de concierto por Barcelona, y mejor un concierto que un partido. Por lo menos la musica no te hace cabrear como el futbol.

Anònim ha dit...

Tampoco hacia falta el insulto. Si quieren ir a Sabadell a animar al Girona es un hecho muy legitimo. Almenos seran seguidores como la copa de un pino.