divendres, 9 de març del 2012

Som la seva força: tots a Huesca!

Xerez, Huesca i Villarreal B són tres compromisos de vital importància per a les nostres esperances de cara a la recta final de la temporada i en tots tres l'afició, els gironistes de cor, hi tenim molt a dir. L'any passat el Girona, gràcies a la coincidència de diversos desplaçaments massius en un curt període de temps, va ser capaç de treure endavant partits complicadíssims i encadenar 5 victòries consecutives que ens van fer somiar amb les eliminatòries d'ascens. Serem capaços de repetir-ho?

Després del trascendental enfrontament amb el Xerez, els blanc-i-vermells viatgen a terres aragoneses, on la temporada passada vam guanyar amb el recordat gol de Jandro a l'últim minut. Els 300 gironins que es van apropar a l'Alcoraz en van tenir bona part de la culpa i, a més, van xalar com mai amb el seu equip. Per aquesta raó, el club ha decidit organitzar novament un desplaçament a Huesca per només 20 €, incloent en el preu el viatge en autobús i l'entrada per al partit. Una nova important de fer pinya i demostrar com n'és d'important l'afició per a aquest equip. Hem d'aconseguir mobilitzar el gironisme per fer que tots els que en formem part ens en sentim orgullosos.

Els socis i simpatitzants de la Penya Immortal Girona, amb l'objectiu d'anar plegats en el mateix autobús i passar-ho d'allò més bé amb els de sempre, ja poden anar a emplenar els seus impresos d'inscripció al viatge i fer efectiu l'import.

I es que de Huesca en tenim records magnífics de tots els cops que hi hem anat, tant de les vivències a la pròpia ciutat com les ocorregudes en els trajectes. El mèrit d'això resideix en gran part en els nostres amics de la Peña Fenómenos Oscenses, una agrupació que comparteix al 100% la nostra manera d'entendre el futbol i les ganes de diversió que tenim quan viatgem amb el nostre equip. Aquest any, com no podia ser d'una altra manera, tornarà a repetir-se la nostra trobada amb ells a l'hora de dinar, en un àpat al que tots els socis i simpatitzants de la Penya Immortal podran assistir per uns 10-15 euros. La novetat és que aquest any el restaurant escollit és més proper a l'estadi, així que no haurem de recórrer a cotxes particulars per anar-hi ni caminar tant.

Gironistes, només amb la nostra ajuda la plantilla podrà treure això endavant. Som la seva força. Tots a Huesca! Endavant Girona!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sería fantástico superar los 300 del año pasado... como afición y por el apoyo que supondría para el equipo ante un rival directo.

¡Adelante Girona!
¡Adelante afición!

Anònim ha dit...

hay que animar al equipo como nunca! suerte a todos y haber si con vuestras GARGANTAS nos podemos traer los 3 puntos( tarea dificl) pero no imposible!!!