diumenge, 4 de març del 2012

Molt vius

Impossible negar que la sensació després del xiulet final de dissabte al Estadio de Gran Canaria era la d'haver perdut una oportunitat claríssima de sumar fora de casa. Ens vam avançar al marcador, vam estavellar dos xuts als pals i fins i tot vam tenir el rival amb un jugador menys al tram final del segon temps. Però no hi va haver manera i vam perdre de manera dolorosa, amb un gol al minut 93.

Amb que ens hem de quedar? Doncs amb que aquest Girona ja s'ha retrobat amb el gol i no té complexes a l'hora de foradar la xarxa rival (Asier Goiria ja s'ha estrenat amb la samarreta blanc-i-vermella) o plantar cara a equips superiors com la Unión Deportiva Las Palmas, que tot i les baixes, recordem que ha puntuat en 11 de 13 partits com a local (8 victòries) i no és un enemic precisament petit. Vam fer suar de valent els canaris i tot i les badades, com ara encaixar el 2-1 quan ells estaven amb 10, podíem haver guanyat perfectament si en la jugada que va precedir el tercer gol groc la gran acció de Nieto hagués tingut el premi del gol enlloc de ser rebutjada per la fusta del pal. Ho hem dit ja més d'un cop: dels equips que estan a baix, som el que ha preparat millor l'equip per aquesta lluita final i té més pinta de poder sortir del descens. Cap dels nostres rivals en aquesta cursa per la salvació va tenir tan a les mans aconseguir-la com el Girona. Es qüestió de sort i de fabricar-la si no ve sola. Trobem-la entre tots dissabte vinent a Montilivi contra el Xerez.

Com a anècdota ressenyar que els jugadors gironistes no van estar sols a l'illa: fidel a la seva cita, en Brian, fill del nostre amic Óscar de Las Palmas, va fotografiar-se amb l'onze inicial blanc-i-vermell amb la seva samarreta del Girona. Ja son tres anys i ens emplena de satisfacció mantenir aquesta gran amistat a tanta distància. Un gran abrazo para los amigos de la Peña El Recibimiento de la UD Las Palmas y ojalá nos podamos volver a encontrar la próxima temporada.Comentàvem en l'entrada anterior la presentació del 20è aniversari de la Penya Immortal Girona, acte que es va celebrar el dijous al Centre Cívic de Sant Narcís amb l'assistència d'uns 25 socis i amics de la nostra associació. El nostre president Pepe Sierra va anar desvetllant alguns dels actes que tenim previstos dur a terme, entre els que destaquen un torneig triangular de futbol base, un sopar de gala i una sèrie d'esmorzars-tertúlia amb figures rellevants del Girona FC i el seu entorn al llarg d'aquests 20 anys.
En l'acte, la pintora Susan Bataller va fer la simbòlica entrega del logotip que ha creat per al nostre aniversari. El nou símbol immortal (que podeu veure a la part superior dreta d'aquesta pàgina) ha tingut una molt bona acollida entre els nostres socis i ja s'ha acordat fer alguns articles commemoratius en els que figuri acompanyant al nostre tradicional escut. La presentació va acabar amb un pica-pica i un brindis per la bona marxa del Girona.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Vienen dos partido vitales. Ante el Xerez hay que estar con las mismas ganas que contra el Numancia, podemos ganar perfectamente aunque sea difícil. Luego toca ir a Huesca. Si los aficionados no fallamos, si logramos igualar o superar los 300 que fuimos el año pasado, ahora que el equipo nos necesita más que nunca, tendremos buena parte de esos 3 puntos ganados.

¡Adelante Girona!

El Recibimiento ha dit...

Claro que si muy vivos están la muestra esta que aquí en la isla no fue fácil . Muchos se comentan que como. Posible que este equipo este tan abajo con la calidad que tiene seguro llegaran las victorias y se conseguirá estar en mejores puestos . Para nosotros es un orgullo poder compartir con miembros del equipo aquí en la isla claro entre tantas caras nuevas destacar a José , Migue y por su puesto al Señor Galeano que son todo un ejemplo . Me gusta el buen ambiente que tiene el equipo a pesar de la derrota no los costo sacar una sonrisa y responder a mis deseos de animo y que entre todos sacaran esto adelante ....saludos amigos.

Anònim ha dit...

Hay que animar si o si. Como se puede ir hacia Huesca? Yo me animaria a ir aunque no haya ido nunca a ningun desplazamiento.

Anònim ha dit...

Suponemos que el club organizará viaje y ya anunciará el procedimiento para apuntarse.