diumenge, 21 de novembre del 2010

Quantitat i qualitat

Els mitjans de comunicació de la nostra ciutat van qualificar aquest desplaçament de l'afició gironista com "el més gran que es recorda" i cal dir que nosaltres en donem fe: va ser "gran" tan pel nombre d'assistents (cap a dos centenars) com pel que fa a la jornada viscuda, un dia "de bandera", com bé deia el nostre amic Manel de la Penya Altzavares Nord. En l'apartat esportiu, el Girona FC va sumar un punt en un estadi on les dues darreres temporades (2-1 i 4-0) li havia estat impossible fer-ho. Els homes d'Agné van continuar una jornada més amb la ratxa de partits sense perdre i cada cop se'ns fa més difícil no començar a fer un cop d'ull a la part noble de la classificació.

Gràcies a la fenomenal tasca duta a terme pel club amb les iniciatives posades en marxa contra Albacete i Elx, molts no habituals van sumar-se a la Penya Immortal a l'engrescadora tasca d'animar al nostre equip fora de casa. Esperem que l'experiència viscuda ahir els serveixi per enamorar-se una mica més si cap del Girona i ens acompanyin molts cops més.
La jornada va començar amb l'arribada a Elx a primera hora del matí, després de viure una nit d'ambient immillorable al autocar. Ens consta que van ser pocs els que van aclucar l'ull. Al nostre destí ens esperava la gent de la Penya Altzavares Nord i l'Agrupació de Penyes de l'Elx, als que no podem sinó agrair l'excepcional tracte que ens van dispensar durant tot el dia, fent-nos de guies pels punts més emblemàtics de la ciutat (com ara els seus famosos palmerals o l'església on anualment es representa el famós "Misteri d'Elx", una cerimònia religiosa que ha estat qualificada com a Patrimoni de la Humanitat) i fins i tot ajudant-nos a solucionar alguns imprevistos que van sorgir durant la jornada.
Calia agafar forces pel partit, per la qual cosa ens vam apropar fins a un restaurant de les afores de Elx, on 84 aficionats blanc-i-vermells vam compartir un dinar de germanor amb les penyes de l'equip il·licità. Destacar que va continuar regnant el bon ambient entre aficions i que els nostres amfitrions van tenir nombrosos detalls amb nosaltres. Ja en els actes "protocolaris", el nostre president Josep Sierra va fer entrega d'una bufanda de la Penya Immortal als representants de la afició local, que ens va obsequiar a l'hora amb un banderí de l'Elx i una bufanda d'Altzavares Nord, molt bonica, per cert.
Si una foto recull l'essència d'aquest dissabte de novembre és la del moment en la que regalàvem una de les nostres bufandes al que va ser qualificat pels seus companys de les penyes de franjaverdes com el millor seguidor de l'Elx. El fet de que un desplaçament sigui tan massiu no significa que no hi hagi temps per seguir fent amics al voltant del món de la pilota. Esperem estar al nivell del sensacional tracte rebut quan ens tornin la visita.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

hola soy Juan Manuel, me lo pasé fenomenal, un saludo para Raul el policia que nos llevó hasta el estadio y me dejó subir en su moto para hacerme una foto con él.
Un abrazo para las peñas del Elche.

Guillermo Altzavares Nord ha dit...

Inolvidable lo que vivimos unos cuantos aficionados del Elche con vosotros el Sábado. Ya sabeis que aquí teneis unos amigos para siempre. Sois sin duda la afición más agradable de toda la segunda, fue un placer enseñaros la ciudad y los bares de la misma a "algunos de vosotros".
En Altzavares Nord contamos los días que faltan para desplazarnos al Montivili.

Un abrazo para Jacent, Grau, "el vasco" y para todos los demás, sois cojonudos

Adelante Girona!!!

Anònim ha dit...

Bé, jo igual que el meu company Guillermo. Va estar un dia fenomenal, sincerament només llevaria el partit, que va ser avorrit de collons, però per la resta, genial.
Salutacions a Jacint, Grau, "el vasco", Pepe, Josep Maria, Oscar el directiu del Girona, i tantíssimes altres persones que van fer possible un ambient com el de dissabte.

Endavant Girona, i Força Elx!!!

No cal dir que per aquestes terres ja teniu una colla d'amics!

El Recibimiento ha dit...

Un puntito que vale mucho ..
Enhorabuena

Poma podrida ha dit...

Un puntito vale mucho, pero si este sabado no rematamos en casa, ese puntito no habra servido de nada.