diumenge, 28 de novembre del 2010

Els 7134 i el viatge a Vallecas

Montilivi va viure la millor assistència des de que vam recuperar la categoria el 2008. Fins a 7134 aficionats van veure en directe el partit que dissabte va enfrontar el Girona FC amb la UD Salamanca. Tot un èxit que ens consta que la directiva i els empleats del club portaven molt de temps cercant assolir. No podem sinó donar-los-hi la enhorabona per aquesta gran tasca de difusió del gironisme entre petits i grans que estem segurs que més aviat que tard acabarà donant els seus fruïts en forma de noves generacions de fidels seguidors blanc-i-vermells. I es que aquesta feina d'acostar el Girona als habitants de tota la província no s'atura, en les darreres setmanes hem viscut l'enregistrament d'un nou i modern himne per l'entitat, la posada en marxa d'un concurs per trobar una mascota i fins i tot el sorteig de uns altres tres cotxes (iniciativa de la que podrem gaudir en breu).

Centrant-nos ja en el futbol, hem de dir que si bé el seu partit no va ser brillant, el Salamanca ha estat un dels conjunts més seriosos que ha passat pel nostre estadi al llarg d'aquesta temporada. Durant la primera part ens va posar les coses difícils, però a la segona les tornes van canviar gràcies en part a l'efecte revulsiu que va significar l'entrada de Chechu (autor d'un autèntic golàs, per treure's el barret). I es que vam tenir oportunitats fins i tot per emportar-nos els tres punts, però un peu miracolós del porter salmantí ho va evitar. Santamaría no va voler quedar-se enrera i a l'última jugada del partit també va tenir una intervenció de mèrit.
Son 3 empats seguits, 4 en una ratxa de 6 partits sense perdre, però no ens hem de desanimar, tot el contrari, hem d'apretar ara més que mai, perquè quan guanyem veurem com d'important ha estat marxar d'aquests partits amb ni que sigui un puntet al sarró.

La setmana que ve juguem a Madrid, a Vallecas i tornarem a veure'ns les cares amb els nostres amics del Rayo Vallecano. La Penya Immortal no es perdrà la cita i ja té preparat el viatge al preu de 65 euros. Aquest import inclou el desplaçament en autocar, una nit d'hotel i un dinar de germanor que celebrarem amb els aficionats vallecans. També està prevista la celebració d'un partit de futbol entre aficions, així que animem a tots els que estiguin en forma a emportar-se l'equipació necessària per jugar.

Si el desplaçament es la meitat de bo que el de l'any passat (victòria del Girona per 0 a 3 i una convivència fantàstica amb els aficionats locals), serà una experiència que mereixerà la pena no perdre's.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A quin hotel anem?

Jordi DC ha dit...

Y la entrada?