divendres, 5 de novembre del 2010

La nit de "Jalo guay"

Sí amics, no s'escriu així i a més la nit de Halloween va ser la setmana passada, però com que encara que ens ho vam passar de por a Albacete no la vam poder celebrar i com que els que dirigim aquesta penya estem una mica llampats, hem decidit celebrar una festa de "Jalo Guay" aquest dissabte després del partit contra la Ponfe.
Per cinc eurets tindrem dret a un fabulós pica-pica, de la beguda cadascú serà amo i senyor del seu compte.
Es prega a tots els assistents anar disfressats, ens atrevim a fer aquesta objecció perquè els que dirigim la penya no ens costarà gaire, amb una goma d'orella a orella ja ho semblarà.
Ara una mica més seriosament us direm que avui, una part de la nostra penya ha anat a l'enregistrament del nou Himne del nostre club.
Un gran ambient entre directiva, jugadors, cos tècnic, premsa i seguidors ha presidit l'acte. Per respecte als que ens han convidat i ens han fet passar una tarda inoblidable no podem anunciar moltes coses del nostre nou Himne, només dir-vos que arribareu a casa amb la tornada de la cançò i que si ara estem acostumats a escoltar "endavant Girona", a partir d'ara tots junts cantarem i cridarem fort "Girona endavant".
Per primera vegada estarem juntes a l'estadi les tres penyes que estan legalitzades com associacions, a Albacete vam donar una mostra del que som capaços de fer, els jugadors ens ho van agraïr molt després del partit quan vam parlar amb ells a La Font de la Figuera, esperem donar una altra mostra en aquest important partit i que els nostres crits d'ànim engresquin a tots els grans seguidors que cada quinze dies es desplacen fins a Montilivi per a acompanyar el nostre equip cap a la victòria.
Per cert, esperem que si el Mercedes li toca a algú de la penya, la nit de "Jalo Guay" sigui de franc per a tots menys per al guanyador del "buga".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Giroooooona, cantem tots junts i cridem tots fort endavaaaant!