dissabte, 18 de setembre del 2010

No ens cansarem mai d'animar

Així comença une de les nostres cançons amb més èxit de "La Bíblia", el recull de càntics que en guia a l'hora d'animar al Girona cada diumenge a Montilivi. Ho esmentem perquè creiem que son unes paraules plenes de contingut amb relació al que ha passat aquesta tarda amb el nostre equip. O més ben dit, equips.

Un bon grapat d'immortals hem estat al Bon Ibèric per seguir conjuntament la narració de l'Alcorcón - Girona per la ràdio. Molt aviat hem esclatat d'alegria amb el gol de Peragón i les bufandes s'han alçat tan orgulloses com si haguessim estat presents a l'Estadi de Santo Domingo. Per cert, aprofitem per recordar que les bufandes de la Penya Immortal Girona estàn causant autèntic furor entre la parròquia blanc-i-vermella. Tothom qui en vulgui una només ha d'arribar-se a la nostra seu o adreçar-se a qualsevol membre de la junta directiva i podrà tenir aquesta peça de coleccionista penjant del coll per només 6 euros.

A partir d'aquí el partit ha empitjorat molt per als nostres interessos, malauradament altre cop per circumstàncies alienes als nostres jugadors (com ja va ocòrrer a Tarragona). Ens queda el petit consol de que en aquests quatre primers partits de lliga ningú ha estat capaç de guanyar-nos estant en igualtat de condicions sobre la gespa. Aquest serà un dels arguments que ens doni forces per tornar-nos a deixar la veu en el partit de dissabte que ve contra el Villarreal B.

Mentre escoltàvem el matx de futbol també hem seguit pel 33, com ja vam dir, la semifinal de la Lliga Catalana de bàsquet entre el Girona FC i el Joventut de Badalona. Tot i que no hi ha hagut sort i els verd-i-negres han acabat fent valer la seva superior categoria, els gironistes presents hem quedat molt satisfets de l'actuació d'un equip que ha jugat de tu a tu al DKV. De fet, més d'un ja ha comentat que s'animarà a assistir a Fontajau per veure partits de la LEB Or ara que tenim aquest nou acord que ens permet gaudir de manera total de l'esport professional de la ciutat amb els colors que portem al cor.
En un altre ordre de coses, avui hem començat a vendre els calendaris de butxaca de la penya de l'any 2011. Cada calendari val 1 euro i a més d'emportar-se un útil recordatori dels mesos de l'any amb els colors del nostre equip, tot el qui com el nostre amic Joan decideixi comprar-lo entrarà en el sorteig d'un pernil i una fantàstica pilota signada pels jugadors de la primera plantilla del Girona FC. De passada, aquest euro servirà per col·laborar amb la penya reduint l'impacte econòmic negatiu del desplaçament que farem al febrer a Huesca.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Estos arbitrajes fuera de casa ya pasan de castaño oscuro.

Pero ni aún así podrán con nosotros, somos inmortales.

¡VAMOS GIRONA!

El Recibimiento ha dit...

Estos arbitrajes tienen tela marinera de pena .

Anònim ha dit...

Jooooo, a casa ens sortim, a fora igual, però ens queda la sensació que quan juguem a fora no lluitem de tú a tú amb un equip, lluitem contra els elements. Els que hem vist el partit de bàsquet també ens hem quedat amb la mateixa sensació, anem pel bon camí però encara ena costarà molt fer-nos respectar, tant amb la Real Federación Española de Futbol com amb a la Federació Catalana de Bàsquet.
Pepe

Girona ha dit...

La federació Catalana de bàsquet volia veure Penya-Barça i així és, però una bona sensació dels nostres, aquest any promet, futbol i bàsquet!
sort