divendres, 17 de setembre del 2010

Cada cop més grans

Hem buscat i rebuscat pels horaris de les cadenes de la TDT i el satèl·lit i en cap se'ns ha confirmat que retransmetin el partit que jugarà el nostre equip contra l'Alcorcón a la localitat madrilenya.

No hem de pensar que això es símptoma de que encara som un equip petit que desperta poc interès, res d'això, els aficionats blanc-i-vermells podem estar satisfets perquè lluny de desaparèixer dels mitjans de comunicació, el Girona FC diversifica la seva oferta. Alhora que escoltem el matx del primer equip per la ràdio, podrem seguir pel Canal 33 la semifinal de la Lliga Catalana que l'equip de bàsquet jugarà a Barcelona contra el Joventut de Badalona (a partir de les 5 de la tarda).

L'antic Sant Josep, patrocinat ara pel nostre club, llueix amb èxit els colors i l'escut del Girona i ja és campió autonòmic gràcies a la victòria de diumenge passat contra el Tarragona a Fontajau en la final de la Lliga Catalana LEB Or. Pròximament altres clubs de l'àrea metropolitana s'afegiran a aquest projecte d'agrupar equips d'altres disciplines esportives sota la marca Girona FC.

Si les coses es fan bé i amb bona intenció, com de moment indica que ho fan els qui condueixen aquesta ambiciosa iniciativa, no ha de representar cap perjudici per a ningú que sota el paraigües del Girona FC altres entitats històriques de la ciutat i voltants puguin continuar fent gaudir de l'esport professional als habitants de la nostra província.

Per la nostra part, donarem suport a tot el que suposi fer cada cop més gran el club i començarem demà seguint els dos partits a la vegada a la nostra seu.

Això sí, tampoc pretenem enganyar a ningú: tot i que recolzarem sempre que ens sigui possible a tothom que defensi els nostres símbols, el nostre cor sempre bategarà un xic més fort pels nois als que portem 18 anys veient donar puntades de peu a una pilota a Montilivi i tants altres camps del futbol espanyol...


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Demà tots a gaudir de bon Bàsquet amb una Girona molt ben representada i de bon futbol amb una Girona també molt ben representada. Girona es fa gran també gràcies a l'esport.
Pepe

El Recibimiento ha dit...

Pepe que Grandes y como se lo pasan jaajajaj a Ganar

Anònim ha dit...

Hay que decir, que el que lleva la estelada que se ve detras, no es de la peña.