jueves, 9 de septiembre de 2010

Com l'any passat

Sí amics, diumenge viurem una gran jornada de futbol, a part de la il.lusió de veure un estadi de Montilivi ple gràcies a la inciativa de la junta directiva, els nostres amics de la penya "Fenómenos Oscenses", com van fer l'any passat i l'anterior ens visiten.
Com en la temporada passada, la Penya Guixols Costa Brava, la Miki Albert i la nostra els hi hem preparat un gran dia.
Primer els donarem la benvinguda a la nostra seu, el Bon Ibèric, per a anar després a la nova seu de la Penya Miki Albert, el bar restaurant El Veinat, a degustar el magnífic menú que els seus responsables ens han preparat.
Un cop haurem repetit les extraordinàries estones que venim compartint amb ells durant els dos anys que els dos equips ens trobem a segona, tant a Girona com a Huesca, cap al camp a animar cadascú el seu equip.
I com l'any passat, diumenge ja podreu adquirir les butlletes de la nostra penya per al sorteig de la loteria de Nadal i com l'any passat el número és el mateix, el 64.352, aquest número que durant molt de temps el venia sencer el Vilobí, ens va donar molta sort i esperem que aquest any també.

6 comentarios:

Fran dijo...

Y la bufandas también estarán Pepe! jeje

Si es que es un fin de semana de lo más completo...

Anónimo dijo...

que vengan los xiroiiiis!!!! para hacer ruidooo!! vamos! el domingo todos a montilivi a animar a el girona f.c, que se escuchen fuertes a los immortales!!! que s e escuchen!!!!!

Anónimo dijo...

Pero si vienen los Xirois solo se les escucharia a ellos y no se escucharian los verdaderos canticos de animo al equipo.

Anónimo dijo...

Los Xirois ya nos siguen el ritmo, era la Caixa de Trons aquella los que iban a su bola.

Anónimo dijo...

como el año pasao no, 3-1!!!!que gran primera parte coño, oye bais a ir al campo de el alcorcon?? AMOS AFICION!!

Anónimo dijo...

La Peña no, lo hace la agencia de viajes oficial del club.