dijous, 26 d’agost del 2010

Molt enrollats

Uns quants membres de la Penya Immortal ens hem desplaçat fa unes hores a Sant Feliu de Guíxols per donar suport als nostres amics de la Penya Guíxols Costa Brava en el dia de la inauguració oficial de la seva seu. Cal reconèixer l'esforç fet en aquesta població per en David i els seus companys, ja que han aconseguit aixecar el sentiment gironista del no res i fundar una associació que sembla tenir prou empenta i il·lusió per fer més gran el nostre club durant molts d'anys.

L'acte ha estat molt complert: música, decoració blanc-i-vermella, aperitius, l'autobús de captació de socis del Girona... i ha comptat amb la presència de diversos directius (entre ells el president Ramon Vilaró), l'entrenador Raúl Agné i els jugadors del primer equip Ángel, Moha y Dani Mallo, una mostra d'implicació del club amb les penyes que esperem que segueixi sent igual de ferma al llarg de tota la temporada. Com a mostra d'amistat, el nostre president Pepe Sierra ha entregat a la Penya Guíxols una placa commemorativa de l'acte. Els hi desitgem de tot cor la millor de les sorts en el seu camí de suport al nostre equip.

Aquest dissabte, en el nostre debut en lliga contra el Tenerife, hem de donar continuïtat a tot aquest bon rotllo a la graderia de Montilivi. Per aquesta raó hem decidit tornar a posar en marxa una iniciativa que ja vam dur a terme en un partit de la temporada passada: el llançament de rotllos de paper higiènic des de la part superior del nostre bloc del Gol Sud. La penya portarà un paquet gran per tothom qui es vulgui apuntar a aquest curiós efecte òptic que ajudarà donar color i ambient a l'estadi. També pregaríem a tot el que pugui que en portés un o dos de casa, ja que amb aquest petit esforç ajudarà a que el moment en el que els nostres jugador saltin a la gespa sigui més vistós.

3 comentaris:

bienadicto16 ha dit...

Buena iniciativa!!!!BRAVO INMORTALES!!!!Si al final pareceremos un estadio de verdad!!!

El Recibimiento ha dit...

bienadicto 16 claro que es un estadio de verdas...
Una peña mas para hacer mas Grande mim Girona F.C ...Detras de un buen equipo se esconde un gran aficion.....mucha suerte

Anònim ha dit...

Moltes gracies per acompanyar-nos en un dia tan important per nosaltres.