dissabte, 21 d’agost del 2010

A bon ritme

Els quatre valents que hem repartit les invitacions que té la nostra penya per al partit de demà hem tingut un dia d'allò més complet. Al matí ens hem reunit d'hora al Bon Ibèric com de costum i després de deixar-ne allà unes quantes ens hem dirigit a l'Espai Gironès, per on hem estat voltant i oferint la possiblitat de gaudir de l'interessant partit de demà a tothom qui ho ha desitjat que no va dubtar en agafar-les.
En David de la Penya Guíxols Costa Brava també s'ha acostat a veure'ns i ens consta que els integrants de la Penya Miki Albert han col·locat totes les invitacions de les que disposaven.
A la tarda hem continuat fent club per la Rambla i ens ha omplert de satisfacció veure que les vies de comunicació de la Penya (bloc, Facebook, missatges al Foro del Girona...) han resultat efectives ja que més d'un dels que s'han emportat invitacions ens han anat a buscar expressament perquè sabien que havíem anunciat que hi seríem. La nota simpàtica que ens ha ajudat a païr l'esforç ha estat quan ens hem trobat amb un comiat de soltera amb alguna coneguda pel mig. Òbviament vam aprofitar per repartir a mode de regal algunes entrades que ajudin a que l'ambient de demà a Montilivi també sigui això, una festa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ole esa músiquita en el BLOG!!