dijous, 5 d’agost del 2010

"La vida sigue igual"

Al més pur estil Julio Iglesias: uns que venen, uns altres que se'n van... però els immortals seguim fem costat al nostre Girona. I precisament aquest dissabte ho farem en un dels camps on aquest cantant ha donat algun del seus concerts, el del Palamós, un dels nostres rivals gironins més tradicionals. Tal i com faran els nostres companys de la Penya Curta pel seu compte, els membres de la Penya Immortal tenim previst reunir-nos a partir de les 17:30 h. a la nostre seu social, el bar Bon Ibèric per tal d'organitzar el desplaçament depenent de la gent que siguem i els cotxes particulars dels que disposem. L'ocasió de reviure aquest autèntic derbi provincial mereix l'esforç, i ja n'hi ha més d'un que ha manifestat la seva intenció de continuar la festa sopant i sortint per la Costa Brava.Tornant al tema de baixes i fitxatges, a la nostra penya sempre ens hem sentit molt propers als jugadors com a principals receptors dels ànims que donem a cada partit en el que som presents. Es per això que quan algú treballa bé en guardem un bon record, encara que la seva estança al club hagi estat curta, com és el cas de l'Ernesto Galán. Amb aquesta foto cedida pel nostre amic Toni Carrera li volem fer un petit homenatge i desitjar la millor de les sorts en el seva carrera amb l'Espanyol a un dels jugadors que més simpaties va generar entre els socis de la penya (en especial entre el sector femení). A d'altres jugadors de la casa, com ara en Xumi o en Matamala, més que dir-los-hi adéu els hi diem "a reveure", perquè n'estem segur que algun dia tornaran a un lloc on els hem intentat acollir amb el màxim d'afecte possible.
Pel que fa a les noves incorporacions, els hi donem a tots la benvinguda al Girona FC i a la ciutat i els assegurem que tindran tot el nostre suport per entre tots intentar aconseguir portar a l'equip el més amunt possible.

1 comentari:

Penya Curta GFC ha dit...

Es nota que a part dels més fidels seguidors gironins, sou una penya amb solera.
Molt poca gent valora els derbis de tota la vida però vosaltres com no podia ser d'altra manera sou una excepció i crec que feu bé pperquè en bona mesura aquí rau l'essència del futbol i el Palamós és un gran equip de Catalunya si bé ara està en hores baixes. Esperem retrobar-vos a la municipal de Palamós i poder compartir una estona amb vosaltres les impressions d'aquesta temporada que afrontem amb tanta esperança.
Salut i fins dissabte!