diumenge, 7 de març del 2010

Pel bon camí

Amics, després de la gran victòria del nostre equip podem dir que hem agafat el camí correcte cap a la permanència a la segona A. Una afició totalment entregada al seu equip i un equip totalment entregat a la seva samarreta fa que ja veiem el futur amb molt més optimisme, un optimisme que permetrà als nostres jugadors sortir cada partit amb la confiança en ells mateixos necessària per aconseguir moltes més victòries.
Dissabte vam viure un gran dia, al migdia arribaven a la nostra seu els amics de la penya Fenómenos Oscenses, en Fernando i companyia són persones meravelloses, quan hem anat a Huesca el tracte rebut per part d'ells sempre ha estat extraordinari i nosaltres ahir també volíem estar a la seva alçada.
A la primera volta, els directius del Girona van prometre que per al partit de Girona vindrien a dinar amb les penyes i així ho van fer. En Josep Gusó, en Josep Sierra, en Camil Molina i en Jonathan Martínez van compartir amb nosaltres el magnífic menú que en Narcís del Restaurant El Cabrit de la ctra. Barcelona ens va preparar.
Després del dinar, el president del club, en Josep Gusó, afirmava que el contacte amb les penyes que vam mantenir ahir havia estat de molt profit.
Els que també van tenir un dia rodó van ser els nostres amics de la penya El Recibimiento, fa unes setmanes l'Óscar de Las Palmas ens va enviar aquesta foto i els vam prometre que a la jornada que guanyéssim els dos equips la posaríem al bloc.
Per acabar dir que per al viatge a Castelló hi ha hagut un parell de modificacions, sortirem de Girona a les 9 del matí del dissabte i com que l'hotel no ens podrà servir el sopar ja que el partit acaba molt tard, hem canviat el sopar pel dinar del diumenge per la qual cosa tornarem de Marina d'Or després del dinar i no després de l'esmorzar com us havíem anunciat.

3 comentaris:

El Recibimiento ha dit...

Gracias Pepe. Poco a poco se van enderezando las cosas. Estos victorias son importantisimas para nuestros equipos. Esperemos que se sigan dando los buenos resultados tanto para El Girona como para la UD. Las Palmas.
Un abrazo

Unknown ha dit...

VAYA RACHA QUE LLEVA EL GIRONA HAY QUE MANTENER ESA RACHA PARA SALIR DEFINITIVAMENTE DE LOS PUESTOS DE ABAJO.PEPE.CARLOS.OSCAR.CARAVACA ...CUANDO SALE LA GUAGUA HACIA CASTELLON DE LAS PAMAS PARA SABER COMO PLANIFICAR EL VIAJE UN SALUDO Y A GANAR. ORLANDO.

Anònim ha dit...

Sale a las 9 de la mañana del sábado desde el Bar Núria.