dilluns, 22 de març del 2010

Agafats de la mà

Els 5.200 aficionats amb els corresponents 5.200 globus amb els que vam rebre els nostres jugadors va donar entendre que ara i sempre tots plegats caminem agafats de la mà per a aconseguir un objectiu que cada dia és més a prop. No era un partit gens fàcil i el nostre equip una vegada més va estar a un gran nivell assolint un valuós empat contra un dels aspirants a pujar a primera.
I si agafats de la mà caminem jugadors i seguidors, com coneixeu, la nostra penya també camina agafada de la mà amb la penya El Recibimiento de Las Palmas, ahir després del partit comentàvem amb l'Óscar que ens va enviar aquesta foto d'en Brian amb en Raul Agné que el destí ha volgut que en aquests moments els nostres dos clubs també caminin de la mà a la classificació.
Per acabar dir-vos que des de fa unes setmanes ja podeu entrar a l'enllaç de les "Penyes del Girona" per a votar el jugador que més us agradi, el jugador més votat aconseguirà el premi Penya Immortal que entregarem a final de temporada. Aquesta és la segona edició dels premis i a part del premi que porta el nom de la nostra penya també s'entregaran els premis Penya Miki Albert al màxim golejador de l'equip i els premis Penya Hiroshi als màxims golejadors dels equips del futbol base.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

EL GIRONA HAN SUMADO 14 DE LOS ULTIMOS 18PUNTOS PESE A LOS IMPAGOS QUE PADECE LA PLANTILLA.ES PARA ESTA ORGULLOSOS DE ESA PLANTILLA . FELICIDADES. ORLANDO.

Anònim ha dit...

muy buenos esos canticos de la immortal! solo queria haceros una pequeña peticion, teneis que conseguir un bombo como sea!! porque los que estan con esos tamborcillos en el gol sud en la esquina tienen menos ritmo que robocop! UN BOMBO PARA ANIMAR LA GRADA OS FAVORECERIA MUCHO! un saludo ,haber si recibo respuesta del presidente de la peña!

Anònim ha dit...

QUIZAS ESTAMOS CON UNOS TAMBORCILLOS, PERO MAS VALE ESO QUE NADA (COMO TU).

Anònim ha dit...

jajaja ¡haya paaaaaz!

Anònim ha dit...

És temps d'animar i agrair a tots els seguidors que fan un esforç per a engrescar la gent. Els de la Penya Immortal ja tenim un bombo però sembla que les cançons que cantem queden amb un millor ritme picant de mans, precissament al partit del Numancia una gran part del nostre sector es va enganxar força seguint les cançons amb el repic de mans.
D'altra banda coneixem la il.lusió amb la que els Mikis van portar els seus bombos al camp i per aquesta raó només es mereixen un aplaudiment i no una crítica.
Pepe Sierra

bienadicto16 ha dit...

Gracias Pepe por hacer posible que 5000 personas disfruten en una fiesta GLOBAL en montilivi! Tu y tu peña soys un ejemplo a seguir!soys una afición sana y que va al campo a disfrutar. Espero que en algun partido de la presente temporada podamos responderos al cántico del EOEOEOEEEE! haver si se consigue orzanizar el gol nord,ahora que todos tenemos mas contacto.I sino se consigue,me parece que el año que viene tendreis otro socio mas en la penya.
Respecto a lo del Bombo de los mikis,claro que si,no pareis!Hacen falta mas bombos y masgente con ganas de animar en montilivi. Como dice Pepe es tiempo de animar,y tiempo de hacer todo el ruido y jaleo posible,una vez se consiga esto,ya se le buscará el ritmo