dijous, 11 de març del 2010

Marxem de festa

Primer de tot, donar les gràcies a tots els que ens acompanyem cada dia, Foreros, Directius de Penyes, Aficionats, Jugadors i Tots els Estaments del nostre Club i ho fem amb Majúscules perquè ens ho mereixem, entre nosaltres tenim la sort de comptar amb en Toni Carrera, no podrà venir a Castelló ni podrà estar el dia del Numancia a Montilivi, el dia del Numancia fa la seva estrena a l'ACB amb el Real-Gran Canaria, és un exemple de professionalitat i d'amor al nostre club i per a tots els que ens seguiu ens ha regalat aquestes fotos, com la de l'encapçalament del nostre humil article i la foto que acompanya aquestes humils paraules.
I recalmem l'humilitat perquè anem a Castelló i perquè davant d'un club que ha estat moltes vegades a primera i que quan ha estat a segona B ha portat més de 10.000 persones al camp per a veure el Girona, el dia de l'1 a 5 hi eren, es mereix tots els nostres respectes.
Amb noms propis, tots els que veieu a aquesta foto, per una o un altra raó no vindran aquest any però l'alegria dels seus ulls viscuda l'any passat segur que reflecteix l'alegria dels que vindran, dels companys de la foto que s'han quedat a Girona quan estiguem en contacte per telèfon i la de tots vosaltres quan visquem, els que estem a Castelló i els que us quedeu a Girona, tots plegats, la gran victòria del nostre Girona F.C..

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Si hacemos 13 puntos de 15 posibles... es para estar muy pero que muy contentos y darnos cuenta de lo fácil que es entrar en una buena dinámica cuando todos remamos para el mismo lado.

¡Vamos Girona!

Anònim ha dit...

no me queda claro eso que escribes de el 1-5, que gano el girona?

Anònim ha dit...

Que us ho passeu bé, i porteu els 3 punts.

El Recibimiento ha dit...

Mucha suerte en el viaje .
Sobre todo a por los 3 puntos .
Saludos

Anònim ha dit...

Para el 2º comentario:

Se refiere al 1-5 de la jornada 28 de la Liga de Segunda B 03/04.

Aqui salent todos los Castellón-Girona oficiales que se han jugado:

http://www.cdcastellon.com/asp/web/actualidad.asp?CodNotaPrensa=7953