dimecres, 23 de setembre del 2009

Un cap de setmana molt especial

Amics, a aquest cap de setmana ens esperen moltes emocions, dissabte rebem a Montilivi a un dels equips històrics del futbol estatal, el Real Unión Club de Irún, diem històrics perquè és així, guanyador de quatre Copes del Rei, va ser un dels clubs fundadors de la lliga espanyola, com anècdota expliquen que el seu porter Emery va ser el que va rebre el primer gol de la lliga, al camp de Sarrià. Us hem de dir que fins l'any passat no tenien cap penya, fa pocs mesos s'ha creat una nova que porta el nom de Txuri beltz que en català vol dir blanc-i-negre en referència a que l'equip va vestit de samarreta blanca i pantalons negres.
La veritat és que després de veure l'exhibició de joc del nostre equip a Anoeta estem desitjant que arribi aquest encontre per a gaudir d'una victòria que els nostres jugadors ja mereixen.
El cap de setmana no acabarà amb la victòria del nostre equip el dissabte, continuarà amb molt bones noticies per als seguidors gironins amb la inauguració d'una nova penya del Girona el diumenge. Els dos Joseps, en Miquel, l'Albert, en Toni, en Sergi, en Fèlix, en Francisco, l'Aurelio i en Carles ja tenen tot a punt per a que l'acte inaugural sigui tot un èxit. La Penya Celrà del Girona F.C. ja és tota una realitat i compten amb més de 40 socis, des d'aquí els hi desitgem molta sort en la seva aventura i esperem que siguin un altre braç social important del nostre club.