diumenge, 27 de setembre del 2009

Amics per sempre

Primer de tot desitjar una ràpida recuperació al nostre amic en Jordi. Bé, el títol d'aquest article no és per fer referència al que potser pensaven els jugadors del Real Unión de Irún quan marxaven de Montilivi. Ahir vam rebre un cop dur, però els cops durs ens fan ser més forts i esperem que el partit d'ahir sigui un trampolí cap al lloc que ens pertany per la qualitat de l'equip. El títol de l'article va dedicat a unes persones que ja treballen per a ocupar un espai social del nostre club, la Penya Celrà del Girona F.C..
Aquest matí els directius de la penya amb en David Fernández, president de la Penya Hiroshi hem assistit al Bar Nou a l'acte inaugural de la nova penya de Celrà. Com ens deia en Josep Grau, el seu president, han estat unes setmanes molt intenses preparant el que hem pogut gaudir avui i la veritat és que ha valgut la pena, un magnífic esmorzar acompanyats per més de cent seguidors gironins ha fet que la derrota d'ahir ja estigui oblidada.
Feia setmanes que no explicàvem res del nostre amic Brian de Las Palmas, aprofitant que el Pisuerga passa per Valladolid i el nostre exjugador l'Igor ha passat per Las Palmas, us mostrem una foto que el seu pare l'Óscar ens ha enviat, divendres ens les prometíem molt felices quan parlàvem per telèfon, però ja està vist que al futbol mai pots fer càlculs abans de començar un partit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

FUÉ MUY DURO LO QUE VIMOS EL SABADO EN MONTILIVI, DURISIMO...EL PUBLICO ESTAVA ENFADADO NO POR PERDER EL PARTIDO, SINO POR LAS POCAS GANAS DE TIRAR EL EQUIPO HACIA ADELANTE CON UN 0-1 Y 0-2 PERO EL FUTBOL ES ASÍ , UNAS VECES SE GANA Y OTRAS SE PIERDE ...CONFIEMOS EN ESTE EQUIPO QUE NOS VA A DAR MUCHAS ALEGRIAS.... ESPERANDO A BRIAN SARMIENTO

Penya Curta GFC ha dit...

Ja,ja,Ja! Ja ho podeu ben dir amics per sempre, tantes facilitats no les trobaran mai més, la veritat no sé ni com van passar el play off i a sobre el seu entrenador va dir al diario vasco:"les pudimos golear" en fi...