dimecres, 9 de setembre del 2009

Raúl Ruiz torna a Girona

El partit del diumenge serà retransmès pel Canal+ i entre els seus comentaristes hi serà en Raúl Ruiz, en Raúl a l'any 96 va despertar la simpatia de tots els seguidors de l'estat quan el seu equip, el Numancia, es va enfrontar a la Copa del Rei amb el Barça. Quan es va retirar del futbol, la seva alegria i naturalitat davant de les càmeres va fer que fitxés pel Canal+.
Molts aficionats quan el veuen per la tele encara diuen, mira el jugador del Numancia però per als seguidors gironins sempre serà recordat com un dels jugadors més estimats que hem tingut i un dels jugadors que formava part d'aquell equip que va fer la promoció d'ascens a segona a l'any 92, com podeu veure a la fotografia de l'encapçalament, és el segon d'abaix començant per l'esquerra.
Després de 16 anys, ahir vàrem tornar a parlar amb ell, la veritat és que tal com el veieu a la tele és sense càmeres i com que això ja ho coneixíem els que hem tingut la sort de tractar amb ell, ens vam animar a posar-nos en contacte amb la seva persona.
Ens va dir que arribarà a Girona el dissabte i quan arribi es posarà en contacte amb nosaltres per a visitar la nostra seu.
No us podeu imaginar la il.lusió que ens fa retrobar-nos amb aquest gran jugador i poder recordar amb ell aquelles magnífiques temporades.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Mític jugador!

Anònim ha dit...

Su sección "El fútbol según Raúl" sobre el lado más modesto del fútbol en "El día después" de Canal + no tenía precio.

Anònim ha dit...

HOLA, QUE OS PARECERIA EN EL MERCADO DE INVIERNO , EL FICHAJE DE PITU COMADEVALL??? YO LO VEO CON BUENOS OJOS...SERIA UN GRAN ACIERTO.... PITU EL GIRONA TE ESPERA

Jesús Pastor ha dit...

Mare meva, fotia millor pinta Montilivi al 92 amb la grada lateral amb cadires i tot que ara!!

Esperem que en uns mesos quedi el deute saldat.

Salut Immortals!!

Penya Curta GFC ha dit...

Un Senyor dins i fora al camp. M'agraden moltíssim els seus reportatges al C+.
Salut i Força al canut!

Anònim ha dit...

No sabia aquesta dada sobre en Raul. A veure si ens porta sort... per cert, Brian Sarmiento ja ha arribat a Girona!!!