dissabte, 3 de gener del 2009

Perdó

Desprès d'haver anunciat que la Penya Immortal Girona portava tres autocars a Tarragona el que hagués estat lògic és trobar-vos amb un article sobre l'èxit del desplaçament, no és així i us trobeu amb un prec meu.
Avui us parlo en primera persona perquè crec que en aquests moments és quan he de donar la cara, demano perdó ala socis de la nostra Penya, a l'afició del Girona, als directius del Girona, a l'afició del Nàstic, als directius del Nàstic i molt especialment a l'empresa d'autocars Girotransfer.
Organitzar un desplaçament a aquesta categoria és molt complicat, la repercussió pública que poden obtenir les persones que integren l'expedició és el reclam de molts "incompresos" per valer-se de la bona fe dels que organitzem el viatge per aconseguir aquesta publicitat.
Com sabeu, des de fa molts anys, sempre que la Penya Immortal ha fet un viatge ha obert les inscripcions a tothom per aconseguir el màxim de recolzament per al nostre equip als camps de fora. Aquest any, fins ara havíem fet el mateix però l'experiència d'avui ens obliga a prendre mesures.
Per al proper desplaçament només admetrem socis i simpatitzants de la Penya, simpatitzant considerem la persona que sigui avalada per un soci de la penya.
Us torno a demanar perdó perquè aquesta mesura no és res de l'altre món i en aquesta vida ja s'ha demostrat que no pots anar amb el ciri a la mà i els meus companys de la junta i jo el primer hem de vetllar pels interessos de la nostra penya, a tots els nivells i no podem pensar que tothom actua amb la mateixa bona fe que nosaltres.
Em sabria molt de greu que tot el guanyat a una fira es perdés a un mercat, la bona imatge assolida per la nostra penya al llarg dels seus setze anys d'història no es pot perdre amb el que ha passat avui. Se que em cauran molts de ruixats, al camp ja he hagut de patir molts de molts aficionats gironins i com que teniu raó només us puc demanar les meves humils disculpes. La veritat és que aquest tema l'hem estat patint tota la setmana i salta a la vista que no l'hem resolt bé.
Potser algú es preguntarà què és aquest tema, doncs us el dic, que al nostre desplaçament es van afegir els "incompresos" i l'actuació que han tingut no la puc comprendre.
Dies com el d'avui et fan replantejar si val la pena fer una feina que ningú t'obliga amb cap altre objectiu que el de fer-nos feliços i els ànims que m'heu donat molts de vosaltres i l'atenció a les meves explicacions que han prestat els que em ruixàvem m'obliguen a seguir fins a que vosaltres vulgueu.

Pepe Sierra

President

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Home el perdó està bé, però no fotem, com si no sabéssiu quin tipus de gent eren.

Anònim ha dit...

he entrat aquí amb l'esperança de trobar una disculpa... he de dir que a mi em van fotre el desplaçament enlaire...i la meva confiança envers els immortals fa un gir d 180 graus.
Tabé haig de dir que em va semblar injusta la posició de seguidors gironins discutint amb els immortals. Ja estaven passant un calvari tot sols, no calia anar a la seva cara a discutir. No crec que ningú s'ho passès bé aquell dia...però qui pitjor ho van passar son els de la penya immortal.

la veritable afició del girona som els que ens van haver de canviar de graderia, erem molts i ens hem de quedar amb això

Anònim ha dit...

Bueno bueno tampoco hay que dramatizar tanto con el tema, creo que con una disculpa y el saber reconocer que te has equivocado ya es de sabios.
Debemos dar otro voto de oportunidad para los inmortales, porque es muy facil tirar las cosas cuando van mal y muy dificil reconocer cuando lo haces bien.

Anònim ha dit...

Ànims!!!el viatge tampoc ha estat tant malament, el problema esta en trobar un bon devanter pel Girona. Endavant la Penya Immortals sous "BONA GENT" i VISCA EL GIRONA!!!!!!!!!!
Missatge
NO A CAP RADICAL

Anònim ha dit...

És realment admirable que a sobre de seguir el Girona jornada rere jornada i d'animar l'equip en les últimes temporades a Tercera i més avall, la Penya Immortal encara demani disculpes per haver organitzat un viatge. Està clar que aquests individus no haurien d'haver pujat mai i no poden animar en nom del Girona i de Girona. Però també és cert que al viatge s'hi podia apuntar tothom i la penya va actuar de bona fe. Com diu el seu president, a partir d'ara les coses canviaran i cap brètol animal viatjarà amb ells.

Aquests ultres gerona tenen l'excusa perfecta per exposar els seus ideals feixistes i d'extrema dreta espanyola. Però jo em pregunto per què ens han d'aixafar un any que havia de ser magnífic per a tota la província aficionada al futbol?? Per què no se'n van al Valle de los caídos?? Per què no van a animar algun equip que s'adecuï més als seus ideals. Aquests ideals no entren en la filosofia del Girona i de Girona. Prou!! Deixeu-nos gaudir del futbol professional i deixeu d'embrutir el nostre nom. Marxeu i, si de veritat us estimeu el Girona, que realment ho dubto, no torneu mai més, que ens fareu un favor.

Anònim ha dit...

La Penya Immortal siempre ha destacado por entender el fútbol como una oportunidad para entablar amistad con las demás aficiones.

Después de tantos años animando al Girona cuando nadie más lo hacía (¿quién era del Girona cuando estaba en Primera Catalana) es muy injusto echarles la culpa de lo que hizo esa gente.

Ánimo Pepe.

VAMOS GIRONA
SEMPRE IMMORTALS

Anònim ha dit...

Anims a en Pepe i a la directiva de la Penya Inmortal. jo també vaig estar a Tarragona.

Anònim ha dit...

Jo anava en el autocar nº3. Ànims Inmortals, se que vau actuar de bona fe (massa pot-ser).Espero que no us torneu a deixar embaucar. Segur que ara aquells malnascuts intentaran minimitzar el tema i reconduir la situació. NO AFLUXEU I SIGEU FERMS!!, pel bé del Girona i de la vostra penya.
Qui organitza ,es mou i fa coses té el dret a equivocar-se i el deure de rectificar i demanar perdó. Però tingeu també molt present que a partir d'ara si no responeu com cal la vostra credibilitat està en joc.
Força Girona!!

Anònim ha dit...

Ànims a en Pepe, criem que has pecat de bona fe, però am,b la xusma radical que van a provocar, insultar i destrossar la nostre imatge TOLERÀNCIA 0. Tens tota la nostre confiança però no tolerarem la presència d'aquesta xusma amb els seguidors normals com nosaltres MAI MÉS. Bon any a tothom i visca el Girona!!

Anònim ha dit...

Bé era questió de temps que aquests brètols la liesin , ara ens toca a nosaltres fer-los fora de montilivi com sigui , en quan a la penya ja n'heu après i evidenment el comportament d'uns energúmens no és culpa vostra ,anims Pepe

Anònim ha dit...

Era la primera vegada que viatjava amb vosaltres i sou una gent molt maca.
Jo anava en un dels dos autocars que van sortir del Núria i allà estàvem un munt de gent de totes les edats, culés, merengues, plens d'il·lusió per animar el Girona fins que aquesta colla de brètols que ni són de Girona, ni els agrada el fútbol, ens van rebentar el viatge.
Us van enganyar i es van aprofitar de la vostra il·lusió per fer el seu show impresentable e incomprensible.
Em va doldre el resultat però més tornar escortat com un delinqüent tot i això em quedo amb la bona gent del nostre bus, les rialles i converses del viatge.

TORNARÉ A VITJAR AMB VOSALTRES!

ÀNIMS PEPE, VISCA EL GIRONA I VISCA LA PENYA IMMORTAL!

Anònim ha dit...

Jito NUNCA MAIS!!!

Quín paquet per Déu!!!

Anònim ha dit...

desde aqui darle muchos animos pepe y a los inmortales porque lo estan pasando mal. la prueba salio mal pero habia que darles un voto de confianza es lo que pensabamos algunos. dicen que de los errores se aprende.es muy facil hablar ahora que ya a pasado todo pero ya me gustaria ver a mucha gente en la situacion que estaban ellos y ver que fueran echo,en fin esto ya a pasado y no podemos cambiar nada.FORÇA GIRONA.força inmortals¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

animo pepe , no todo el mundo lleva el girona en el corazon como tú....que grande eres maestro...como bien has dicho , no es un tema de banderas sino de educacion..força girona y força penya immortal la mes gran de GIRONA!

Anònim ha dit...

pepe tu no lo sabia kien eran esta gente soy socio de girona fc gol nord aora los criticas como un traidor pepe eres igual que tu compañero carlos etc claro con su dinero a tu molsillo as triunfado pepe con tus mentiras mas aun llebo mucho año el girona de socio aesta gente los konosias desde tercera division cuando este grupo se llama comando gerona pepe eres un falso los konosias a todos pepe no saves como eran que pasa que una cuantas personas te comieron la cabesa como carlitos mas si a ti ta bien te gusta vever alchol boracho igual que ellos pepe pero ellos tiene razon no dises que avian 8 supporters que le insultadon aesta gente di la verda pepe no digas solo de ellos abla de los demas pepe di la verda falso yo estube alli sabado y lo bi todo tengo fotos como 8 supporters le disian ijos de puta a este grupo de los ultras soy de salt aesta gente me caen mal pero di la verda pepe

Anònim ha dit...

Los destrozos en el bus, de los que ha dado parte la compañía (no Pepe) sucedieron mayormente antes de llegar al campo del Nàstic.

Dejad a Pepe tranquilo que bastante habeis hecho ya.

En todo caso los insultos cruzados entre los ultras y 8 supporters no justifican destrozar, robar el martillo de emergencia del bus y mear en el bus (lo dice la compañía, no Pepe), ni amenazar al conductor (lo dice el conductor, no Pepe), ni amenazar a los aficionados del Girona (lo vimos todos, no lo dice Pepe).

Por cierto deberías pensar en sacarte el graduado escolar, no te lo digo para ofender pero es que tu ortografía (escribir correctamete y sin faltas) es deprimente, rozando el analfabetismo. Creo que hay cursos para adultos en Salt mismo.

Anònim ha dit...

ahora no le echeis toda la culpa al pepe lo que les conocemos realmente sabemos que actuo de buena fe creo que esta persona se a pasado un poco llamando borracho.ya me gustaria a mi verte organizar un viaje y tener "pelotas" para decir a un grupo de gente que no pueden venir por ser unos ultras.es muy facil hablar muy facil..........

Anònim ha dit...

al el notas de 2 comentarios para arriba, APRENDE A ESCRIBIR! que falta te hace chico, ya te gustaria a ti ser una cuarta parte del girona como lo es pepe..pd: aprende a escribir y luego escribe si quieres

Anònim ha dit...

Francament, això de que no sabés qui eren em carda una mica de gràcia... La penya som-hi nois sempre ha aglutinat gent de tendència nacional-socialista i espanyolistes a seques. O és que no heu entrat mai a la seva web?

El que passa és que a les dues parts els interessava unificar el viatge per motius econòmics i us deurieu pensar que no passaria res, no?
Però ara ja ho teniu. Heu pecat d'ingenus un cop més, amb la vostra equidistància. Que quan 2 es barallen SEMPRE rep el tercer! o tampoc ho sabieu això?

Una altra cosa: ja que linkeu la web de la Peña Madridista, podrieu linkar també la de Penya Barcelonista, no creieu? Ho dic perquè després se senten a dir coses que no són...

VISCA EL GIRONA I VISCA LA TERRA!
||*||

Anònim ha dit...

esto va para penultimo mensaje de terra lliure no se que pinta la penya somhinois terraca eres tan valiente que me gustaria saver kien eres la penya immortal som hi nois an viajo juntos a todos los campo desde tercera division donde estabas tu en alkala terraca no te vi pallaso pero trankilo a cuerdate que girona es muy pequeña se los puntos donde los juntais mirar cuando vallas solo no tiene culpa pepe

Anònim ha dit...

ya empezamos con las amenazas. Es que no falla. Cómo sois! no os dáis cuenta que no podéis ir de ese palo?

Eso si lo permitís en vuestra web neonazi de som-hi nois vale. Pero aquí qué pintan las amenazas?

es que dáis pena en serio con vuestra retórica de mafia ultraderechista. Que estamos en el siglo XXI, campeón!

Y ya veremos a partir de ahora los viajes que hacéis juntos.

El terraca.
||*||

Anònim ha dit...

Leiendo un rato me e quedado impresionado de como se puede llegar a manipular i criticar sin saver muchas cosas,si no me equivoco cataluña todavia es españa i como gerona pertenece a cataluña pues hay lo teneis.
Ala chica de arriba le pregunto si ser de el madrid es ser fascista???
Todos lo(ULTRA) ya savemos cual es el significado.Quien no lo sepa ahora mismo que se meta en la wikipedia.Se supone que tambien s mala la ultraizquierda aqui nadie dice nada de el independentismo y de que llebar una bandera de cataluña con una estelada a un campo es delito de eso no se abla solo blasfemais i corrompeis con comentarios de crios.(muxo hipocrita)No nos trateis de ignorantes Y subestimeis a nadie.Que yo sepa en este pais existe una libertad de expresion i no esta penado ni la religion ni la ideologia.porque ami me esta pareciendo que aqui los incomprensibles estais siendo vosotros con una abalancha de comentarios que no tienen ni pies ni cabeza.Aqui lo que pasa esque la gente esta molesta por las banderas de españa,pues no hay tolerancia pues que se respete.Y todo esto es politica,con vuestros comentarios izquierdistas y independentistas,llevar una bandera de españa sin sinbolo de nada no es delito,me parece que he sido bastante educado.