dissabte, 31 de gener del 2009

Carallo, amb 32

Avui ha sigut un dels dies més grans dels gironins, hem xalat amb el nostre equip davant d'un equipàs, a sobre d'una gespa molt irregular i pesada i a sota d'un xàfec intens els nostres jugadors han remuntat un marcador advers, la veritat és que l'empat posterior del Celta ha estat just ja que gràcies als dos conjunts s'ha vist el millor partit de la temporada a Montilivi.
El futbol és molt maco i mou a molta gent i si a més, la gent que mou és maca et fa passar el dia que hem passat avui. Ni ells ni nosaltres ens coneixíem però gràcies al futbol ens hem fet grans amics, la penya Blau Cel ens ha donat, com moltes penyes dels equips de la segona, un exemple d'esportivitat.

A part de la penya Blau Cel ens han acompanyat al dinar de germanor que hem fet a Ca l'Esteve, la penya de Vigo i la nova penya d'Irlanda, el president d'aquesta última després d'entregar-li el petit record de Girona, tot cofoi, ens deia que era el primer obsequi que rebia la seva penya.

En Jose Antonio i la seva dona de la Penya Miki Albert no s'han volgut perdre aquest moment i el seu entusiasme ha contagiat a tots els que estàvem al seu voltant.

El Girona no ha empatat amb un gran equip, ha empatat amb un gran grup humà, quan en Borja Oubiña li ha dit a en Robertiño Trashorras que el nostre amic Oscar Duarte de Las Palmas el volia saludar per telefon no ha dubtat ni un moment a baixar de l'autocar per a que un membre de la nostra penya el poses en contacte amb ell.
Si bona ha estat la prèvia del partit, encara que no tinguem fotos, millor ha estat l'estona que hem passat al Bon Ibèric després del partit, amb la Penya Curta, amb la Penya Hiroshi, amb la Penya Miki Albert, juntament amb les penyes celtinyes hem celebrat tots junts un empat d'or.





5 comentaris:

Anònim ha dit...

patetico arbitrage...entre este y el de la semana pasada es para sacarnos de nuestras casillas...força girona fc !

Oscar Duarte ha dit...

Un ponto de oro es todo un merito conseguir un empate con un equipo de los mas fuertes de la categoria ...

Animo.....
óskar álvarez

Anònim ha dit...

Pobre Óscar... Lo que está haciendo el Girona tiene mucho mérito.

La delantera del Celta que ayer jugó en Montilivi ha sido la mejor que nos ha visitado este año. No todos los equipos de Segunda tienen delanteros con esa capacidad de regate. Eso da más mérito aún al punto conseguido.

En Alicante hay que ir a por los 3 puntos... ¡y a soñar!

¡Vamos Girona!

Penya Curta GFC ha dit...

Hola nois!
Quin fart de riure al bon ibèric, ens ho vam passar de conya amb vosaltres, els Mikis i els celtistes. Agrair-vos el vostre tracte i prometem tornar per veure amb més detall la col·lecció de pins, bufandes... ah i merci per la partitura!
Fins aviat amics!

Penya Curta

Yago ha dit...

muchas gracias por el trato recibido nos sorprendio gratamente mucha suerte y que consigais vuestros objetivos