dijous, 15 de gener del 2009

I diumenge 3 punts

Diumenge ens enfrontem a tot un clàssic de la segona, el Club Deportivo Tenerife, tots tenim l'esperança que el darrer desplaçament de la primera volta sigui com el primer i els nostres jugadors assoleixin una gran victòria, no serà fàcil però, ja que aquest equip compta amb jugadors de molta qualitat. Els mitjans de comunicació de la ciutat ja s'encarreguen de destacar els més importants a nivell esportiu per això nosaltres volem ressaltar un pels valors humans que conté la seva història, segurament molts ja la coneixereu ja que fa uns mesos la vam poder escoltar a El Larguero de la Cadena Ser. Es tracta d'en Cristo Marrero, als seus 17 anys compaginava la seva feina al cementiri amb l'equip de futbol del seu poble. No va ser fins els 22 anys que va arribar al Club Deportivo Tenerife B just després de la mort d'un germà i tres anys després, amb 25, va ser quan el van cridar per debutar amb el primer equip convertint-se en tota una institució en aquest club. Això ens ensenya que no hi ha res impossible i menys al futbol.
Aquesta setmana la començàvem una mica tristos ja que s'anunciava la marxa de l'equip de l'Héctor Simón, l'únic que li podem dir és que de vegades val la pena fer un pas enrere per agafar impuls i estem segurs que aquests mesos que estarà a fora, possiblement a la Cultural Leonesa, els aprofitarà per agafar el ritme de partits suficient per tornar a casa com a figura estellar del nostre equip la propera temporada.
També hem tingut dues agradables noticies, han nascut dues noves penyes al nostre club, i que curiosament porten el nom de dos jugadors que representen tot el ventall de generacions que s'apropen a Montilivi cada diumenge. La primera porta el nom del que per a molts ha sigut el millor jugador de la història del Girona F.C. "Penya Curta". Neixen sense grans pretensions ja que son un grup reduït d'amics i no aspiren a transformar-se en una penya molt nombrosa, però amics, el seu entusiasme, la seva declaració d'intencions i el seu bloc que volen convertir en una mena de museu virtual del nostre Girona segur que els convertirà en un referent per a tots els seguidors gironins.
L'altra penya portarà el nom del jugador més novell del nostre planter, "Penya Ibusuki Hiroshi", en David Fernández, un dels promotors, ja fa dies que està treballant de forma molt cauta i seriosa per a que aquesta penya es faci realitat, ha estat parlant amb el club i amb el propi jugador i ha sigut tota una satisfacció per a nosaltres poder comprovar al seu bloc que aquesta penya ja és una més del nostre Girona F.C..
Aquest dissabte, l'esmorzar que fem setmanalment a la nostra seu, el compartirem amb els representants d'aquestes dues penyes juntament amb els amics de la Penya Miki Albert, tenim garantit un matí molt agradable d'on segurament sorgiran moltes idees per a portar a terme d'ara fins a final de la temporada.



1 comentari:

Oscar Duarte ha dit...

Que poco me gusta ese escudo del TF jaajajaj yo solo digo a ganar el domingo