divendres, 3 de març del 2017

Convençuts

El que està aconseguint aquest equip per tercer any consecutiu no té nom. Però el que ens agrada, potser no al mateix nivell però sí a un de semblant, és com ho viu el gironisme. Hi ha molta alegria (qui ho pot evitar quan el seu equip guanya) però barrejada amb molta prudència. Si quelcom ens han ensenyat les trompades dels últims anys ha estat a no dir blat fins que no és al sac i ben lligat. El que ara volem aconseguir des de les penyes és que totes aquestes ganes de veure el Girona fent les coses bé es canalitzin en suport a l'equip i una graderia plena de gom a gom, tal com la plantilla mereix.


Sandaza i Longo van ser els autors dels gols que van segellar la victòria del Girona a Anduva en el tram final d'un matx que va dominar de principi a fi, amb una segona part en la qual va demostrar estar molt per sobre del seu rival físicament i tècnicament. Veient el que va ser el cinquè partit guanyat com a visitants aquesta temporada hi van ser dos immortals, en Jorge Berna i l'Albert de Besalú. Aquest parell de fidels aficionats van demostrar que no els hi feien gens de por els més de 600 quilòmetres que separen la nostra ciutat d'aquesta vila castellana. Banderes, bufandes, una bona nevera per no passar gana durant el camí i cap a Miranda. Allà hi van trobar un bon grapat de gironistes, entre ells molts companys d'altres penyes. Ens agrada veure com cada vegada el Girona està més acompanyat per cada camp d'Espanya que visita. Ens fem grans!


Si en Jorge i l'Albert no van dubtar en enfilar la carretera per fer costat a l'equip, els immortals que ens vam quedar a Girona també vam mostrar-nos convençuts d'una cosa: la millor manera de veure l'espectacle que setmana a setmana donen els homes de Pablo Machín és fer-ho plegats al 106. Qui va arribar una mica tard ja es va haver de buscar les garrofes per seure, ja que la nostra seu presentava clars indicis d'overbooking. Al descans del matx vam presentar en societat les noves bufandes de la penya, amb un aclaparador èxit de vendes (22 unitats en només un dia). Si tu també vols exhibir-la amb orgull al teu coll per fer que tothom sàpiga que ets gironista i immortal, apropa't al número 106 de l'Avinguda de Sant Narcís i compra la teva per només 6 (socis de la Penya Immortal) o 8 € (resta d'aficionats).


Tot i el ple absolut al Bar 106, no hi érem tots. El nostre president Pepe Sierra i el tresorer Javi Rina van desplaçar-se a la capital de la Garrotxa en una missió de representació institucional. El motiu? Ser els ambaixadors immortals a la festa de celebració del II Aniversari de la Peña Bética Girona-Olot. Els llaços que ens uneixen a aquesta agrupació de seguidors verd-i-blancs són, com ja sabeu, molt estrets, ja que el seu vicepresident Manolo va ser propietari de la nostra actual seu i vam assessorar els seus integrants en el procés de constitució d'aquesta. Per fer la festa encara més rodona, era dia de derbi sevillà, viscut amb passió per tots els presents al Restaurant Les Olletes. Malgrat que va guanyar el seu etern rival, els bètics no van perdre el somriure i van oferir als nostres dos directius un berenar de categoria i el bon humor que els caracteritza. La trobada va acabar amb un fraternal intercanvi de bufandes. Malgrat que hi hagi hagut episodis de trist record pels gironistes, va ser un tema ja discutit en el seu dia i del que seria una pena que en sorgís una enemistat sense sentit. El que fa al futbol l'esport rei són aquests moments en els quals els qui ens l'estimem som capaços d'aparcar diferències i viure'l de manera sana i alegre.


Estem tan segurs del fet que aquesta vegada ha de ser la nostra, que volem posar-hi tots els mitjans per fer realitat un Girona a la Primera Divisió del futbol espanyol. Des de les penyes oficials del Girona FC hem començat per fer una crida a tothom que s'estima aquests colors sota el lema #OmplimMontilivi, amb la que volem animar a tot el gironisme a despertar i anar en massa a l'estadi a deixar-se la veu per aquest escut. Només amb la comunió total entre els de la gespa i els de la graderia aconseguirem aquesta preuada fita que tantes generacions de gironistes han somiat. Per aquesta campanya veureu que fem servir un hashtag, però ara més que mai necessitem que els milers de fans del club a les xarxes socials i tot el suport que se li dóna al món 2.0 es faci palpable i real: ni un seient lliure a Montilivi!