dimecres, 1 de juny del 2016

Mil paraules

Amics, el temps vola i el munt d'actes a on estem presents encara fa que corri més de pressa, per això, avui farem un article força gràfic per explicar tot el que hem viscut en els darrers dies i és que una imatge val més que mil paraules.
Cronològicament us havíem deixat amb el desplaçament a Elx, per tant, ara reprenem explicant-vos que el divendres 20 de maig vam assistir al merescut homenatge que la Penya Saltenca va retre a en Joan Cabratosa, una persona reconeguda amb la medalla al mèrit esportiu a proposta de la pròpia Penya Saltenca. En Joan va explicar moltes anècdotes de la seva etapa al capdavant de la Penya Bons Aires. Representants de la Penya Barbero Bailongo tampoc es van voler perdre aquest bonic acte.
L'endemà ens enfrontàvem al Mallorca i vam contactar amb la seva Federació de Penyes, com que venien amb el temps just pel partit vam decidir organitzar un "tercer temps" a la nostra seu.
Tot i que el resultat va ser desfavorable als illencs, els nostres convidats no van fallar a la cita i vam passar una estona molt divertida.
La cap de protocol de l'entitat vermella i l'Albert Mateos, cap de l'àrea social del nostre club es van afegir a la festa.
I diumenge encara teníem festa, com que som una gran família, uns quants immortals vam celebrar l'aniversari del més petit del 106, en Yuxian, els seus pares miraven feliços com apagava l'espelma que commemorava els seus 5 anyets.
I dos dies després més celebracions, després del partit contra el Valladolid, en Joan Brunet celebrava el seu 65è aniversari i la seva jubilació.
Vam tenir cinc dies per descansar però diumenge passat al matí ja estàvem donant guerra a Sant Ponç, la sort no va acompanyar als jugadors del B i la derrota els deixa a l'espera dels ascensos i descensos compensats per a mantenir la categoria.
A la tarda ja va ser una altra cosa i a Montilvi es va tornar a veure un partit d'aquells que fan somiar als gironins amb l'ascens.
Bé,  ja ens hem posat al dia, més endavant comentarem al clàssic somriures i llàgrimes de cada temporada com ens ha afectat els descensos i ascensos dels nostres amics, deixeu-nos fer un avançament per fer una forta abraçada als nostres amics de la U.E. Llagostera. En Cuqui i companyia segur que ben aviat tornaran a somriure amb les alegries del seu equip.
Per acabar, dir que una dotzena d'immortals hi serem a Ponferrada a on la presidenta de la seva federació de penyes ens prepararà un "botillo" i els qui es quedin a Girona ompliran el 106.
Si queden forces, diumenge al matí anirem a les 10,45 a Quart a veure els benjamins del Girona Escola Futbol Sala a on el besnét del mític Domènec Balmanya jugarà la fase final de la Copa de Girona.