divendres, 15 d’abril del 2016

La satisfacció de fer gironisme


Més enllà del premi "Gesto Deportivo" (no ens cansem de donar les gràcies a la gent del Cádiz), tenim més coses per comentar sobre aquests últims dies en clau immortal. La primera, i que ens omple especialment d'orgull, és la certificació de la permanència del Juvenil A a la Divisió d'Honor. Un bon grapat de socis de la nostra penya vam respondre a la crida del club per donar suport als nois en el seu decisiu matx contra el Lleida Esportiu. Va ser un partit complicat, amb dos equips molt centrats en no cometre errors. Els immortals vam entonar alguns dels nostres càntics per engrescar a la graderia, i davant el gol visitant vam intensificar-los. A la vegada, el Girona va llençar-se a l'atac per acabar empatant amb un gol de Joel Arimany a 6 minuts del final. Amb el xiulet de l'àrbitre l'alegria es va desfermar i el Camp Municipal de Vilablareix va ser una festa. Sense demanar-ho ni tenir-ho pensat nosaltres, van ser els mateixos jugadors els qui van voler fer-se una foto amb els immortals presents per agrair-nos l'animació (com farien també posteriorment a través de les xarxes socials). Això i veure a alguns dels pares donant-nos també les gràcies per assistir i aconseguir caliu a la graderia són per a nosaltres  la major satisfacció. Si aconseguim que aquests nois guardin un feliç record amb la samarreta blanc-i-vermella i sentin seu el Girona, haurem triomfat, ja que si arriben al primer equip els hi serà impossible no donar-ho tot per aquest escut com fan ara. Enhorabona nois! Sou grans! Endavant Girona!


I dels petits vam continuar el dissabte veient als grans per la televisió. Un 106 ple de gom a gom va tornar a ser el punt calent del sentiment gironista a la ciutat, sent sense dubte el local que més seguidors blanc-i-vermells va aplegar per viure el partit. Els homes de Pablo Machín van fer un molt bon primer temps, en el que només hauria faltat materialitzar les ocasions que es van tenir abans de l'empat de, altra vegada com aquell fatídic dia, Caballero. Però en part la sort no ens va deixar de somriure, ja que els resultats que es van donar a la resta de la jornada ens segueixen deixant a tres punts de la promoció.


A l'hora de sopar un bon grup d'amics va seguir la festa celebrant l'aniversari d'una jove sòcia immortal que tot i fer només 15 anys ja en porta un munt amb nosaltres: la Nerea. L'estem veient créixer i canviar, però sempre fidel al seu equip i la seva penya. El regal, com no podia ser d'una altra manera, va ser la dessuadora oficial de la Penya Immortal Girona que aquesta temporada ha causat sensació entre els membres de la mateixa. La podeu trobar a la botiga Diagnostic Sport del nostre amic Tete Lara, distribuïdor oficial de la marca italiana Erreà. ¡Muchas felicidades Nerea!


Hem començat l'article parlant de l'experiència amb el juvenil i la importància de sentir el Girona. Si algú va entendre al club aquesta altra cara del futbol que tanta falta ens fa per consolidar-nos i arribar a ser encara més grans va ser la Joana en la seva etapa com a cap de l'àrea social del conjunt de Montilivi. La Joana és una gran amiga de la nostra penya i no l'oblidem malgrat les distàncies (ara viu a la província d'Alacant). Per això quan recentment la nostra vicepresidenta Margarita i el seu marit Isidoro van estar de vacances a Benidorm no van poder-se estar de reunir-se amb ella i la seva família i fer-li arribar tota la nostra estima.

        

De cara a l'important partit contra l'Alavés, club i afició estem molt conscienciats de què cal animar com mai als jugadors per sumar d'una vegada aquests tres punts que tant se'ns resisteixen a casa. Per això hi tornarà a haver-hi aplaudidors per repartir (hem estat dues divertides tardes plegant-los a les oficines i al 106) i des de la Penya Immortal hem dut a terme el concurs "Aquí hi viu un del Girona" per intentar que les banderes blanc-i-vermelles cobrissin els balcons de la província. En el moment de tancar aquest article s'havia aconseguit la gens menyspreable xifra de 16 participants. El sorteig decidirà quin d'ells acaba guanyant l'autèntica rajola gironista que està en joc!