dissabte, 9 de gener del 2016

Amb bona estrella


El final de les festes i altres afers personals no ens han permès escriure abans l'entrada d'aquesta setmana, però aquí som, fidels a la cita amb tots els que desitgeu saber les novetats de la Penya Immortal Girona i el gironisme en general. L'estrena de l'any a Montilivi ens va portar la segona victòria de la temporada com a locals, en un partit intens que el Girona va dominar de principi a fi, concedint poques ocasions al Valladolid i aconseguint, aquest cop sí, emportar-se els tres punts gràcies al gol de Jairo Morillas.


No es va arribar als 3000 espectadors a l'estadi, però l'ambient era francament bo: els que hi érem estàvem 100% concentrats en ajudar a l'equip a endur-se un triomf molt necessari. Abans del xiulet inicial i coincidint amb aquestes entranyables dates, un bon grup d'immortals vam fer entrega dels regals que vam recollir al 106 per a la campanya de recollida de joguines organitzada pel Girona FC a benefici de l'Associació Somnis d'ajuda a infants necessitats.


Estem molt satisfets amb la col·laboració dels nostres socis, que al igual que va passar amb el recapte d'aliments de fa unes setmanes, van tornar a mostrar la seva cara solidària. Nines, cotxes, jocs educatius, figures d'animals... vam aconseguir un bon munt de joguines que de ben seguir van facilitar la feina a Ses Majestats. Hi va haver socis que com en Garru van venir expressament de Santa Coloma de Farners a fer el seu donatiu, i d'altres molt puntuals com la família Sabater que ja l'havien realitzat a les oficines del club amb anterioritat.


Dimarts va ser el torn de anar a veure el "regal de Reis" del gironisme. Uns quants membres de la penya vam acostar-nos a Montilivi per assistir a la presentació de Dejan Lekic, nou davanter blanc-i-vermell. Molt amablement va accedir a fer-se una fotografia amb nosaltres, moment que també va ser captat per la càmara del Diari de Girona. Esperem que en Dejan tingui la mateixa sort que el darrer serbi que vam tenir a l'equip, Ranko Despotovic, que va deixar un gran record gràcies als seus 18 gols.


A part de seguir plegats al 106 el partit que juga avui el Girona a Alcorcón i emet Movistar +, aquest cap de setmana tenim una altra cita amb el club dels nostres amors. Els nois del Girona B ens han demanat que els animem aquest diumenge en el matx de Primera Catalana que jugaran contra el Mataró (15:30, Camp de Sant Ponç). Al vestidor del filial gironista hi ha la sensació de que la manca d'afició al camp en els seus enfrontaments fa que els col·legiats no els prenguin per un equip d'entitat i no els respectin tant com els agradaria. Ens van oferir fins i tot pagar-nos un parell de xibeques per "animar-nos", però no les hem pogut acceptar, per nosaltres donar suport al Girona és una passió per la que no fan falta més incentius. A més, ja ens proveïrem nosaltres mateixos a la prèvia, jeje... Fa un parell de temporades, quan el segon equip jugava els seus partits a Vilablareix, havíem estat assidus, però per una cosa i una altra no ens ha estat facil seguir-hi anant amb la freqüencia desitjada. Mai és tard per recuperar els bons costums, així que us convidem a acompanyar-nos. Tots a Sant Ponç a fer costat al Girona B!