dimarts, 3 de març del 2015

Enhorabona nois!

Amics, ja tenim els 51 punts al sac o el que és el mateix, l'any que ve com a mínim jugarem a segona A, gràcies a tots els jugadors, tècnics i empleats del club una vegada més.
Aquest article va d'agraïments, també volem donar les gràcies als diaris olotins, el 29 i La Comarca d'Olot per la gran difusió que han donat al dinar de germanor que vam celebrar amb els amics bètics.
I també, també donar les gràcies a en Ferran Pegenaute, cap de seguretat del nostre club que es va reunir dijous amb les penyes per a explicar-nos de primera mà totes les mesures que des de la LFP i la RFEF s'estan duent a terme per evitar incidents als estadis.
I per acabar, anunciar-vos que ja estan obertes les inscripcions per assistir al XII Congrés Nacional de Penyes que aquest any se celebrarà a Elx l'últim cap de setmana de juny. L'any passat vam anar 8 immortals a València i ens ho vam passar de por, així que aquest any repetirem i us animem a què us apunteu.
El preu de l'estada és de 100  euros i inclou dues nits d'hotel, dos esmorzars, dos dinars i un sopar, el desplaçament és a part i l'organitzarem en funció del nombre d'assistents.
A la part dreta del bloc trobareu el cartell amb l'enllaç al bloc oficial de l'esdeveniment per a que tingueu puntual informació.
Abans de final de mes s'ha de pagar el primer plaç de la inscripció, 10 euros, abans que acabi el mes d'abril 25 euros més i abans del 31 de maig els 65 euros restants. Anima't no t'apenediràs!