dissabte, 11 d’octubre del 2014

Tot un plaer

Amics, la força d'un club són els seus seguidors, els èxits no són casualitat i és per això que nosaltres, els penyistes, hem de fer tot el possible per fer créixer la massa social del club per poder arribar algun dia a primera.
Diem això perquè després de la gran victòria de la setmana passada ens enfrontem avui a l'Albacete, partit que seguirem tots al 106 en el millor ambient blanc-i-vermell. Bé doncs el que dèiem, fa uns anys vam anar una cinquantena de seguidors gironins a terres castellanes, com sempre fem, intentem quedar amb penyes locals per fer quelcom plegats, la veritat és que ens vam trobar un autèntic solar, cap penya activa i un ambient al Carlos Belmonte desolador, amb aquest panorama és evident com havia d'acabar la cosa i així va ser, l'Alba va perdre la categria.
Ara tot ha canviat i la seva massa social torna a creure en el seu equip i ja aquesta temporada ha recuperat la segona divisió, les penyes tornen a ser actives i la seva federació també, el seu president, Joaquin Garrido ha convidat personalment al nostre president Pepe Sierra a veure el partit a la llotja, malauradament, els compromisos personals d'en Pepe no li han permès desplaçar-se però el gest de la Federación de Peñas del Alba és d'agrair moltíssim i mostra com funcionen de bé.
La setmana que ve tenim la primera prova de foc aquesta temporada de com és l'afició gironina i de moment podem estar contents de com està responent la gent, un exemple de l'arrelament del club a totes les comarques gironines és que uns dels primers a apuntar-se han sigut en Kevin i en Sebastià que viuen a Portbou.
Una cosa que fa dies que tenim en marxa però que encara no havíem anunciat aquí és la loteria de Nadal, un any més hem sigut fidels al Gall de la Sort i tornem a jugar al número que com altres vegades hem explicat té un simbolisme futbolístic important, ja que durant molts anys era el número que jugava sencer el Vilobí
Així que nois, com diria en Machín, no la cagueu i compreu una participació que aquest any ens toca!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sabeu quanta gent s'ha apuntat per anar a Sabadell?