dilluns, 11 d’agost del 2014

La Costa Brava

Amics, a part dels dos enfrontaments amb l'Espanyol, primer amb el filial i després amb el primer equip espanyolista, partits que han despertat una gran il.lusió en els seguidors gironins, sobretot pel joc ofert pels nostres jugadors davant l'equip de primera divisió, la protagonista a Can Girona aquests dies ha estat la Costa Brava.
Primer de tot hem d'aplaudir la gran tasca que està fent la Penya Guixols Costa Brava, des de la vila marinera de Sant Feliu difonen el sentiment gironista. Per la seva Festa Major, un any més, la seva barraca ha estat present al passeig, poder degustar un magnífic entrepà mentre presumeixes de blanc-i-vermell i parles amb els qui comparteixes un sentiment és un plaer immens.
Dissabte vam celebrar a Montilivi el Trofeu Costa Brava, la visita de la U.D. Llagostera la vam aprofitar per fer una trobada amb membres de les seves penyes, la penya Els Golfus i la recentment creada penya Els Canyeros, l'ambient va ser extraordinari, com sempre que ens hem trobat i és que si "el roce hace el cariño", la veritat és que com que en poc temps ja hem compartit moltes tardes, entre nosaltres comencem a tenir una amistat més important que la simple relació institucional de penyes.
També dissabte, abans del partit, la Margarita i l'Isidoro,  juntament amb tots els seleccionats per ser imatge per la campanya de captació d'abonats del nostre Girona van tenir el plaer de fer-se la foto amb els jugadors, un gest molt maco per part del club a qui hem d'agrair sempre el seu suport a les penyes blanc-i-vermelles.