dilluns, 2 de juny del 2014

El dia dels herois

Amics, com molt bé sap el nostre amic David Aurich, els entrenadors de bàsquet diuen que una remuntada no és una remuntada fins que no et poses per davant, doncs aquest dissabte toca aconseguir la remuntada. Segurament aquesta setmana tots recordarem aquell partit del 19-6-2010 i a en Kiko Ratón, nosaltres hem rescatat una foto curiosa del 3-1-2011, on els seguidors del Cartagena li donaven les gràcies per aquell gol en la seva visita a Montilivi. Aquell dia del Múrcia en Kiko es va convertir en un heroi, com en Migue el dia del Ceuta i és que partits com el de dissabte són pels herois.
Rebrem els nostres herois com s'ho mereixen, amb un espectacular mosaic, ahir a la tarda vam parlar amb l'Emili Busquets per fer un mosaic de 10.000 globus blanc-i-vermells, ens els deixava a un preu molt reduit, ja que com gironista que és també participava en la iniciativa, també vam parlar amb l'Albert Mateos que és una persona que coneix tots els empresaris més gironistes de la ciutat perquè aconseguís l'esponsorització del mosaic, però amics, la gran i agradable sorpresa és que aquest matí el club ens ha anunciat que ja havien fet totes les gestions per fer un espectacular mosaic i per tant els globus els podrem deixar per a una altra ocasió, això sí, el que no podem deixar per a una altra ocasió és donar les gràcies a l'Emili i a l'Albert que sempre estan disposats a ajudar la penya i el Girona F.C..
Al migdia farem un dinar de germanor amb els seguidors del Deportivo de la Coruña a la nostra seu, el 106, el preu del dinar és de 10 euros i tots el que vulgueu venir podeu trucar a en Pepe, al 677775142 per apuntar-vos, en Charlie Soto, president de la Peña Deportivista de Barcelona ens deia que hi ha una gran expectació per veure els seus herois i també ens deia que per una vegada dessitjarà que el seu equip perdi un partit per poder celebrar amb nosaltres el seu ascens i la nostra salvació.
A l'estadi tornem a tenir sorteig, aquest cop tindrem les botes d'en Migue, les botes de la senyera de Juanlu i una samarreta signada pels jugadors cedida per la Penya Guixols. També dir-vos que si algú tenia la butlleta amb el número 403 el dia del Mallorca pot passar pel 106 a recollir les botes de l'Isaac Becerra, si no apareix el guanyador les afegirem al sorteig.
Per acabar us hem de dir que vam veure el partit contra la Ponfe al 106 en un ambient blanc-i-vermell cent per cent amb l'agradable companyia dels amics de la Penya Nord.