divendres, 9 de maig del 2014

Estrenem pancarta!

Amics, tard, però ha sigut avui quan hem confirmat coses amb prou suc per comentar-les amb vosaltres. Pensareu que la victòria de diumenge davant el Tenerife ja tenia prou suc, però dir que estem molt contents i que vam viure una tarda màgica al 106 no és material suficient per omplir un article.
Vinga, anem per feina, demà estrenem pancarta!, en la visita al Mini ens vam deixar oblidada una pancarta que ens acompanyava des de juny del 2010, una pancarta que va tenir una estrena espectacular amb una importantíssima victòria al camp de Las Palmas, des de llavors ha fet un munt de quilòmetres i ja pensàvem a donar-li una merescuda jubilació a curt termini, però la seva pèrdua ha precipitat el canvi. Tot i així, hem d'agrair al F.C. Barcelona la seva dedicació a les penyes, fa uns dies ens vam posar en contacte amb ells per preguntar-los si havien trobat la pancarta i ahir ens van donar l'alegria que l'han trobada, per tant ara tindrem dues pancartes!
També demà viurem uns entranyables moments amb els amics de la Peña Madridista Girona, l'any passat vam fer la trobada a la seva seu i aquest any serem nosaltres qui els rebrem al 106, a partir del migdia, per oferir-los un pica-pica. Tots els socis de la penya esteu convidats.
Us hem de dir que per dimarts estem preparant un brindis amb els seguidors del Sabadell, Espanyol i Barcelona, però d'això ja us ho comunicarem quan ho tinguem tot tancat.
Per acabar, dir-vos que demà tindrem el suport de molts seguidors del Llagostera, el gran Cuqui, en Joan i en Manel amb la seva espectacular botzina, per la qual cosa animem a tots els seguidors gironins a tornar-los el gest i no faltar a la cita diumenge al Municipal de Llagostera per empènyer uns jugadors cap a una promoció d'ascens a segona divisió que s'han guanyat a pols.