divendres, 18 d’abril del 2014

De festa en festa


Amics, senzillament espectacular, amb els que s'han inscrit a última hora ja som més de 600 seguidors que acompanyarem l'equip al Mini.
El pla de viatge és el següent: sortida de Montilivi a les 15 hores, quan arribem a Barcelona temps lliure fins a les 18 hores, a aquesta hora farem el repartiment d'entrades, per facilitar el repartiment tothom haurà d'haver pujat al seu autobús i el responsable de cada autocar les repartirà en un moment. També es convoca a tots aquells que hagin encarregat l'entrada sense bus al mateix pàrquing tot i que uns Voluntaris es quedaran a la porta d'accés al Mini fins que comenci el partit per entregar les entrades a aquells que no hi siguin al pàrquing. També s'ha habilitat un telèfon de contacte per a qualsevol problema o dubte, és el 653165500 (Albert). A les 21,30 hores tornada cap a Girona amb la victòria al sac.
Pel que fa al repàs del cap de setmana passat dir-vos que vam anar de festa en festa, després de la viscuda a Montilivi amb la gran victòria dels nostres jugadors presenciada per la nostra jove immortal Ainhoa i  dos membres de la Penya Els Golfus del Llagostera, en Joan i el gran Cuqui, vam anar cap al 106.
Allà el nostre tresorer Rafel Baone va celebrar els seus 72 anys molt ben portats, en un emotiu acte li vam entregar una placa on li donem les gràcies per la seva dedicació i simpatia.
I com que som uns "fiesteros", esperem que això no s'aturi i demà visquem una altra festa, preludi de les que ja estem organitzant, pel diumenge vinent amb l'afició del Zaragoza i el dia 1 de maig amb la 2a Trobada de Penyes del Girona.