dimarts, 25 de març del 2014

Història del Girona


Diumenge al migdia uns quants immortals degustàvem la magnífica tapa d'orella del 106, de sobte, va aparèixer una mà amb un mòbil al mateix temps que la veu de l'home propietari de la mà i el mòbil ens deia, mireu aquesta foto, a veure si sabeu de quin any és i qui sóc jo, certament qui us escriu no el va reconèixer però era igual, ell amb tota la il·lusió del món ens va explicar que aquella foto que mostrava orgullós era de l'equip de l'any 85 i ell era en Carretero. No vàrem poder quedar-nos asseguts, com un acte reflex ens vam abraçar a ell i vàrem començar a comentar coses d'aquella època, també vàrem recordar amb emoció a l'enyorat Martin Abad, el golejador de l'equip en aquells anys.
A la tarda, érem nosaltres els que mostràvem orgullosos la foto que ens havíem fet amb ell als companys que es van aplegar a la nostra seu per veure el partit del nostre equip. L'ambient va ser genial com sempre i tot i la derrota tots els assistents vàrem marxar orgullosos de pertànyer a un club amb més de 80 anys d'història.
Per acabar, dir-vos que una molt petita representació de la penya va assistir a la victòria del femení de futbol sala, el duel de primeres contra segones es va decidir a favor de les locals per un 3 a 2 després de remuntar un 0 a 2. Enhorabona noies!