dimarts, 11 de febrer del 2014

Brian en acció

Amics, una vegada més repassem l'altra actualitat del nostre club, la que afecta a les penyes i especialment a la nostra.
Dijous a la tarda estàvem convocats tots el penyistes per comprar accions, amb aquest gest voliem donar suport a la campanya d'ampliació de capital, però certament aquest gest ha quedat petit davant el del nostre amic Brian, sí companys, des de dissabte el nostre club te un petit accionista de 9 anys nascut i que viu a més de 2200 quilòmetres de Girona, més concretament a Las Palmas de Gran Canaria, aquestes històries no seran mai portada de diaris però sí que fan més gran el futbol.
Divendres en Francesc Rebled va voler agrair personalment a totes les entitats que han col.laborat a repartir el munt de "targetes de la samarreta" amb un pica-pica a la sala vip de Montilivi allà ja hem quedat amb ell per a que aquest proper DISSABTE 15-2-14 A LES 14,30 HORES vingui a la nostra seu, al RESTAURANT 106 per fer un dinar i així tenir l'oportunitat de donar-nos a conèixer mutuament, tots el socis i simpatitzants de la penya esteu convidats a aquest acte, el preu del menú és de 8 euros. Us podeu apuntar al meteix restaurant abans de divendres o podeu trucar al nostre presi en Pepe al 677775142.
Encetàvem dissabte passat amb la visita a la nostra seu del president de la Penya Barbero Bailongo, aquesta penya del Girona fundada fa uns mesos i que ja te tots els papers en regla per poder-la considerar com oficial farà la seva inauguració aquest dijous a la Cafeteria Balmes, l'Enric Cabarrocas, el seu president, a part de convidar-nos a l'acte ens explicava que la seva seu és a la barbería d'en Joan Vila (el barbero bailongo) però els actes els faran a la cafetería.
A la tarda felicitàvem en Migue pels seus 201 partits amb la samarreta del Girona amb una pancarta situada al costat de la de la penya. No vam poder fer-ho amb una victória però després de la segona part feta per l'equip, l'empat el podem donar per bo.
A la grada es va poder veure molta més gent gràcies a l'efecte de les targetes, al nostre sector, després del gran èxit de la manta de la Silvia fa unes setmanes, aquesta vegada va ser la Kris qui es va voler afegir a "aquesta moda" i va portar una espectacular manta blanc-i-vermella que va servir per donar calor i color.
Encara diumenge alguns van tenir forces per gaudir d'una gran matinal de futbol sala al pavelló del Pont Major. Cara per les nostres jugadores del femení que van guanyar 7 a 3 i creu per l'infantil que a part de perdre 2 a 6 també va perdre el liderat a mans del seu rival, però com sempre diem, s'apren més de les derrotes que de les victòries i la de diumenge segur que els farà ser molt més forts.