dijous, 19 de desembre del 2013

Desembre agredolç

Amics, mai els èxits de la penya havien estat tan proporcionals a les decepcions rebudes per part del nostre Girona F.C. i és que els mals resultats de l'equip han vingut acompanyats de decissions que mai haguessim volgut viure. Per començar i com que en l'argot periodístic l'últim és el primer us hem de dir que nolts estareu d'acord en la destitució del cos tècnic, molts també en desacord però el que sí es ben cert és que s'ha acomiadat a unes persones meravelloses, treballadores i que de futbol en saben un niu. Potser necessitàvem un revulsiu o potser no s'ha valorat prou la seva feina i ens ha mancat una mica més de paciència, el temps donarà o treurà la rao als que opinen una cosa i als que opinen una altra, nosaltres l'únic que podem fer és agrair la seva feina i dessitjar-los molta sort.
El que també ha estat una gerra d'aigua freda és la sortida del club de la Joana Egea, 14 anys al club del seu cor avalen la seva vàlua profesional tot i que els que hem tingut el plaer de coneixer-la la valorem encara més com a persona. Des d'aquí volem donar-li les gràcies públicament per ser com és.
I ara anem per la part dolça, així us quedarà un bon regust de boca. Si hi ha una paraula estrella a la penya aquest mes podriem dir que és SOLIDARITAT, apart de participar en la recollida de joguines impulsada pel club, hem participat en el gran recapte pel Banc dels Aliments impulsat pel centre comercial Espai Gironés, aquest any amb la col.laboració del nostre club hem arribat a més de 195 quilos d'aliments, des d'aquí us donem les gràcies per fer posible que aquesta iniciativa hagi estat un gran èxit.
Com que la penya és una gran familia i ens alegrem molt dels èxits de tots els nostres membres, avui destaquem La Fira del Click a Riudellots de la Selva el passat cap de setmana, el nostre vocal i amic David Fernández va ser l'organitzador i el comptar amb més de 1000 visitants en dos dies és per donar-li l'enhorabona.
Per acabar dir que diumenge passat vam estar convidats per la directiva de l'Uni Girona per a presenciar el seu partit de lliga, el resultat va ser horrible i cruel, d'anar guanyant de 24 punts al tercer temps vam perdre a la prórroga, però ho vam viure molt intensament, ens ho vam pasar de conya.
També en aquestes últimes dues setmanes hem tingut una de freda i una de calenta amb el B, una victòria davant el Llefià i un empat amb el Lloret, tots dos partits a Vilablareix, el poble on viu en Miguel Angel i l'estadi on el continuarem veient i aprenent dels seus comentaris futbolístics.
 
Per cert, no podem acabar aquest article sense donar la benvinguda al nostre nou entrenador Javi López qui des d'aquest moment te el nostre recolzament incondicional.