dijous, 21 de febrer del 2013

Una noble causa

El Girona FC fa una crida solidària a tots els seus socis i simpatitzants i la Penya Immortal Girona no hi podia quedar al marge. Ens apuntem a tot el que sigui aprofitar la notorietat del futbol per ajudar als qui més ho necessiten i, de passada, fer que el nostre club sigui encara més estimat.

En aquesta ocasió la campanya que es posarà en marxa va destinada a donar suport a l'acció de la Fundación Iván Mañero, que lluita contra el greu problema de la desnutrició infantil a Guinea Bissau. Aquest diumenge 24, en els moments previs al partit contra el Córdoba, s'habilitarà a l'exterior de l'estadi un punt de recollida d'aliments. Per cada producte donat, el club facilitarà una butlleta per a la porra del partit i entre els encertats se sortejarà un lot oficial de productes de la Lliga de Futbol Professional i dues entrades per seguir el Girona-Huesca des de la llotja de Montilivi.

Els qui ho desitgeu podreu portar llaunes de conserva, llegums, arròs... a la nostra seu, el Bar Bon Ibèric (C/Pamplona, 3). Allà també us facilitarem les butlletes per omplir, que diumenge portarem al camp juntament amb els aliments. Al igual que es farà a les oficines de Montilivi, encara que la promoció del sorteig no sigui vigent, es podrà seguir donant menjar al Bon Ibèric fins el dia 1 de març.

A més, el jugadors del primer equip del Girona FC també mostraran el seu compromís contra la fam que pateixen molts nens africans i apadrinarà la petita nena guineana que podeu veure al cartell que encapçala aquestes línies. Des del primer a l'últim gironista, tots donant suport a les organitzacions que treballen per un món millor.
 
Sense deixar l'actualitat d'aquesta gran família que és el nostre club, volem fer saber a tothom que diumenge hi ha un partit molt important per a l'equip femení del Girona FC. Les jugadores blanc-i-vermelles s'enfronten al Nàstic de Tarragona amb l'objectiu d'assegurar-se matemàticament la seva presència a les eliminatòries d'ascens a la Superlliga, la primera categoria a nivell nacional. Aquests dies estan demanant el suport de tot el gironisme pel matx que es disputarà al Camp de Fontajau (el del Sant Ponç) el proper diumenge a les 11:30 del matí. Malauradament, teníem acordada la recepció als seguidors del Córdoba des de feia ja unes setmanes i els immortals no hi podrem anar, però animem a tothom que tingui el matí lliure a gaudir de l'espectacle que oferiran de ben segur les nostres i ajudar-les a aconseguir el seu objectiu. Nosaltres ens comprometem a intentar anar a animar-les en algun dels partits crucials que els hi quedin per disputar aquesta temporada. 

PODEU FER-HO, NOIES. ENDAVANT GIRONA!           

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran noticia, la Peña Sangre Blanquiverde del Córdoba también va a colaborar en la recogida de alimentos.

Yo ya tengo una bolsa preparada.

Anònim ha dit...

hoy entre todos tenemos que hacer de montilivi un FORTÍN, partido muy complicado