dilluns, 16 de juliol del 2012

Enlloc com a casa

Un grup de joves aficionats gironistes s'han posat en contacte amb nosaltres per convidar-nos a fer-los costar en la trobada que faran demà dimarts a les 6 de la tarda a Montilivi, durant l'entrenament del primer equip, per demanar en persona al banyolí Ferran Coromines que segueixi una temporada més defensant l'escut del Girona FC. Sabem que demà es un dia complicat per als immortals per assistir-hi, ja que les obligacions laborals i familiars poden fer-ho difícil, però animem a tots aquells que tingueu una estona lliure a apropar-vos a l'estadi i fer costat a aquesta encertada iniciativa. Pel Twitter també s'està movent el hashtag #CoroQuedat. Podeu posar el vostre granet de sorra difonent-lo.

En Coro va ser una de les peces clau de salvació aconseguida la temporada passada amb un fantàstic registre de 18 gols. Després de perdre a Ranko Despotovic per pura lògica econòmica (700.000 € no son fàcils de rebutjar per un club petit), a la gran majoria d'aficionats blanc-i-vermells ens faria il·lusió poder conservar al nostre nou golejador estrella i poder aspirar a no patir i qui sap si a mirar una mica més amunt gràcies a els seus gols. Sabem que no es una decisió fàcil per ell, sobretot quan pot tenir ofertes atractives de Primera i Segona, però si de veritat té la possibilitat de quedar-se li recordem que aquí té una afició que reconeix el seu esforç i qualitat i que com s'està a casa, no s'està enlloc.
 
Aquesta sensació d'estar com peix a l'aigua en un entorn conegut també ens l'apliquem a nosaltres. Ens agrada seguir, quan podem, aquests partits de pretemporada per la província de Girona, revivint antics partits de rivalitat com els de Palamós o Figueres. Aquest any, a més, tindrem un parell de partits molt interessants a casa (el Costa Brava davant el Sevilla i un amistós contra el filial de Villarreal). Com que no podem esperar més, matarem el gusanillo de futbol amb el primer dels amistosos d'aquesta "gira gironina" a l'Escala. El partit es disputa aquest dissabte a les 20 hores i intentarem reunir-nos, com en altres ocasions, cap a les 18 hores al Bon Ibèric per veure quants cotxes tenim disponibles i com podem repartir-nos per anar-hi. Serà una bona oportunitat per veure en acció els nous fitxatges com el davanter Ariday Cabrera (al que donem la benvinguda al nostre club) i anar preparant la veu  i les cançons per quan arribi la hora de la veritat.  

7 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure si quan hi va la gent encara no ha fitxat per cap altre equip.Tot i que siguent sincer tampoc crec que serveixi de res està bé intentar-ho.
La pela és la pela,més que la categoria.

Anònim ha dit...

Creo que lo de Coro va a ser muy difícil, cuando vino ya se sabía que podría ir gratis cuando un Primera lo reclamara.

La verdad es que no entiendo como equipos como Osasuna, Levante, Betis, Getafe... no se han interesado ya seriamente por él. En España se mira muy poco a la Segunda y la verdad es que hay muy buenos jugadores para este tipo de conjuntos.

Aunque bien mirado, mejor, a ver si suena la flauta y puede quedarse en el Girona.

Buena iniciativa esta del entrenamiento, lástima que no pueda ir.

Anònim ha dit...

A quien tendria que fichar el Girona es a Belencoso del Lugo, ya que la temporada en el cual el Lugo subió de categoria, el delantero lucense metio 15 goles y seria un gran refuerzo. Yo les envie un correo electronico diciendoles el posible fichaje, aunque sé que no harán ni puto caso. A ver si Coro se queda, que lo dudo, porque el dinero tira para la cuenta, y con lo corta que es la carrera del futbol, pues querrá aprovecharla.

Anònim ha dit...

Buenas cifras las de Belencoso... si el Lugo no quiere quedárselo es una opción interesante (ya que pagar, lo que se dice pagar, no creo que podamos pagar mucho por él).

Se hablaba de Jesús Imaz, del Lleida, que aunque no ha marcado tantos goles parece un jugador interesante por su juventud y perspectivas de futuro.

A ver como acaba la cosa.

Anònim ha dit...

A mi Belencoso al Albacete em semblava una mica tocho

Anònim ha dit...

coro acabara marchandose, es así el puto dinero es lo que tiene, gracias y adios pero que se decida ya para que podamos fichar a un gran delantero que esto lo unico es que nos perjudica a nosotros porque el se ira y ya esta

Anònim ha dit...

El miercoles todos a montilivi ! Venga va k se lo vamos a poner dificil al sevilla, sensacionARIDAY