dimecres, 8 de febrer del 2012

Un repte gegant

El Girona té davant seu pel que queda de temporada una tasca enorme: recuperar les bones sensacions del passat i eixugar aquesta distància que ens separa en aquests moments de la zona tranquil·la de la classificació. Els aficionats gironistes serem més que mai en aquesta cursa per la permanència, tant a casa com en els desplaçaments als que ens sigui possible assistir, el dotzè jugador blanc-i-vermell. Per això aquest dissabte volem que Montilivi es posi la samarreta i jugui el seu paper.

Els membres de la Penya Immortal Girona hem decidit que fabricarem, amb les tires de plàstic facilitades pel club que ja hem fet servir anteriorment, una samarreta gegant al més pur estil de les que es veuen a les graderies de molts grans estadis del futbol mundial. L'objectiu és demostrar a l'equip que estem amb ell quan salti a la gespa tot estenent-la pel bloc on ens situem al Gol Sud. Està clar que potser no ens queda tan vistosa com la del muntatge que encapçala aquest text, però la qüestió és donar color al partit i que els homes del Girona no se sentin sols.

Com ja vam fer amb el "tifo" dels globus, DEMANEM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ, GIRONISTES. Una samarreta d'aquestes dimensions no és fàcil de confeccionar i menys si som poca gent. A partir de les 11 del matí de dissabte, qualsevol que vulgui donar un cop de mà i demostrar que vol ser part activa de la salvació, serà benvingut a l'Estadi de Montilivi (si no som davant de tribuna potser som al Gol Sud). No podem oferir res a canvi, només garantir que es passarà una bona estona i que tothom qui vingui podrà dir que per intentar canviar la situació hi han coses millors que lamentar-se.
Uns que viuen una situació diametralment oposada son els seguidors de l'Almería, que després del cop del descens de Primera estant tornant a gaudir del futbol amb un equip que és quart i lluita per tornar entre els grans. Com que volem veure si se'ns enganxa alguna cosa de la seva excel·lent marxa en el campionat, aquest dissabte hem programat una trobada amb els amics de la Peña "Las Migas" de Terrassa i els aficionats andalusos desplaçats directament des d'Almería amb el viatge organitzat per la Federación de Peñas de la UD Almería, de l'èxit del qual se n'ha fet ressò fins i tot la premsa.

Com hem fet aquest any amb altres aficions, el programa de la diada serà senzill però intens: un aperitiu de benvinguda a la nostra seu, el Bar Bon Ibèric, i tot seguit un fantàstic dinar de germanor al veí Restaurant 106 al que ja vam anar en la trobada amb els seguidors del Celta.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Venga, todo el mundo a arrimar el hombro que mientras más seamos mejor saldrá.

¡Adelante Girona!

¡Adelante afición!

Anònim ha dit...

el club se vende por un euro, MALA SEÑAL..

Anònim ha dit...

se agradece vuetro eterno soporte pero el club esta mas muerto que vivo en la Segunda. Nunca pense que el año que se bajase lo hicieramos de tan mala forma (sinceramente cada 15 dias hacemos el ridiculo por los campos de toda España). I lo del club por un euro es la puntilla final. Mala plantilla y malisima gestion es una suma que lleva al holocausto.

Anònim ha dit...

Aún no hay nada claro, y mientras hay vida hay esperanza.

No pensamos en rendirno mientras haya posibilidades.

Anònim ha dit...

HOY HAY QUE GANAR, Y SEGUIR EN LA LUCHA POR LA PERMANECIA QUE AUQNUE ME DIGAIS QUE ESTOY LOCO LA VAMOS A ACONSEGUIR, EN LA ULTIMA JORNADA Y EN EL CAMPO DEL MURCIA! VISCA EL GIRONA DONEM SOPORT COLLONS!!