dimecres, 25 de gener del 2012

"Miña terra vermella e branca"

Tot i el títol, la veritat és que confiem en que la situació del Girona pugui revertir-se i no acabi en Siniestro Total. En realitat no és més que un petit homenatge als nostres amics de la Penya Blau Cel de Barcelona i l'afició del Celta en general, que sempre que han visitat la nostra ciutat han demostrat ser uns seguidors de Primera i han passat amb nosaltres tardes de diversió que trigarem a oblidar. Segur que l'han fet una mica seva.

Aquest any, no serà menys i ja en tenim preparada una de bona per dissabte. Tot començarà cap al migdia a la nostra seu (Bar Bon Ibèric, al número 3 del Carrer Pamplona), on anirem rebent a l'expedició celtista tot refrescant-nos amb unes cerveses. Un cop finalitzades les salutacions i l'aperitiu de recepció, l'acció es desplaçarà uns metres més amunt, al Restaurant 106 (Avda. Sant Narcís, 106), on ambdues aficions compartirem taula i farem un bon àpat per tenir forces per cantar ben alt. Tot serà, òbviament, regat amb el millor vi de la nostra província i sospitem que també de licor cafè de procedència gallega, je je.

Aquests dies previs ens ha comentat el nostre amic Manolo Devesa, president de la Blau Cel i un autèntic crack coordinant desplaçaments, que si per ell fos, el Girona sempre estaria sempre al costat del Celta. Nosaltres li contestem que, tot i que ens sabrà molt de greu no poder repetir trobades com aquestes, esperem que l'any que ve no estiguem a la mateixa divisió per ascens seu i, sobretot per la part que ens toca, per permanència nostra.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A pasar un buen rato, y sobretodo a ganar, que nos hace muchísima falta.

3 puntitos el sábado serían de oro.

¡Adelante Girona!